ENGELLİLER GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜNDEN BOYDAK’A TEŞEKKÜR

SPOR 25.10.2017 - 12:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 991+ kez okundu.
 

ENGELLİLER GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜNDEN BOYDAK’A TEŞEKKÜR

  Ceyhan Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Eroğlu ile engelli sporcular, Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak’a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.   Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Boydak, makam odasından inerek Ceyhan Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Eroğlu’nu ve engelli sporcuları belediye binasının önünde karşıladı. Boydak, Ceyhan Belediyesi olarak engelli sporcuların her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.   Ceyhan Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Eroğlu ise Başkan Vekili Boydak’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.   Eroğlu, Türkiye Ampute A Milli Futbol takımının Avrupa Şampiyonu olmasından mutluluk duyduklarını ifade ederek “bu alınan şampiyonluk bizleri adeta kamçıladı. Bizler de boş durmayarak voleybol, Okçuluk ve Basketbol gibi branşlarda mücadele etmek için çalışmalarımıza başladık.” Dedi.  

 

Ceyhan Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Eroğlu ile engelli sporcular, Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak’a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Boydak, makam odasından inerek Ceyhan Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Eroğlu’nu ve engelli sporcuları belediye binasının önünde karşıladı.

Boydak, Ceyhan Belediyesi olarak engelli sporcuların her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.

 

Ceyhan Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Eroğlu ise Başkan Vekili Boydak’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Eroğlu, Türkiye Ampute A Milli Futbol takımının Avrupa Şampiyonu olmasından mutluluk duyduklarını ifade ederek “bu alınan şampiyonluk bizleri adeta kamçıladı. Bizler de boş durmayarak voleybol, Okçuluk ve Basketbol gibi branşlarda mücadele etmek için çalışmalarımıza başladık.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.