Erkan’da yaz okulu zamanı

EĞİTİM 28.06.2018 - 12:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2957+ kez okundu.
 

Erkan’da yaz okulu zamanı

Adana’nın eğitimde öncü okullarından biri olan Erkan Koleji’nin yaz okulunda, öğrenciler eğlenerek, öğrenip, keyifli saatler geçiriyorlar.   Öğrencilerini eğitimin yanı sıra sosyal, sportif, kültürel, sanatsal olarak da destekleyen Erkan Koleji’nin yaz okulunda yüzme, basketbol, voleybol, zumba kids, drama, görsel sanatlar zeka oyunları, temel jimnastik branşlarında hizmetler veriliyor. İngilizce oyun saati, sinema saati, kitap okuma saatleriyle de zenginleştirilen yaz okulunda, öğrenciler, dev kampüste arkadaşlarıyla birlikte doğayla iç içe kuş sesleri arasında piknik de yapıyorlar. Birbirinden eğlenceli onlarca aktivitelere sahip yaz okulunda, yüzme ve sportif faaliyetler kampüs içindeki Erkan Sport Life’ın dünya standartlarındaki havuzu ve salonlarında gerçekleşiyor. Öğretim yılı boyunca eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu da atarken, yaz okulundaki faaliyetleriyle özgüveni yüksek bireyler olarak geleceğe hazırlanıyor.    2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ve Ramazan Bayramı sonrası başlayan Erkan Koleji Yaz Okulu’nun ilk dönemi 6 Temmuz’da tamamlanıyor. 9 Temmuz’da başlayacak olan 2’nci dönem yaz okulu ise 27 Temmuz’a kadar sürecek.

Adana’nın eğitimde öncü okullarından biri olan Erkan Koleji’nin yaz okulunda, öğrenciler eğlenerek, öğrenip, keyifli saatler geçiriyorlar.

 

Öğrencilerini eğitimin yanı sıra sosyal, sportif, kültürel, sanatsal olarak da destekleyen Erkan Koleji’nin yaz okulunda yüzme, basketbol, voleybol, zumba kids, drama, görsel sanatlar zeka oyunları, temel jimnastik branşlarında hizmetler veriliyor. İngilizce oyun saati, sinema saati, kitap okuma saatleriyle de zenginleştirilen yaz okulunda, öğrenciler, dev kampüste arkadaşlarıyla birlikte doğayla iç içe kuş sesleri arasında piknik de yapıyorlar. Birbirinden eğlenceli onlarca aktivitelere sahip yaz okulunda, yüzme ve sportif faaliyetler kampüs içindeki Erkan Sport Life’ın dünya standartlarındaki havuzu ve salonlarında gerçekleşiyor. Öğretim yılı boyunca eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu da atarken, yaz okulundaki faaliyetleriyle özgüveni yüksek bireyler olarak geleceğe hazırlanıyor. 

 

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ve Ramazan Bayramı sonrası başlayan Erkan Koleji Yaz Okulu’nun ilk dönemi 6 Temmuz’da tamamlanıyor. 9 Temmuz’da başlayacak olan 2’nci dönem yaz okulu ise 27 Temmuz’a kadar sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.