Erkan Koleji’nde ders zili çaldı

GÜNDEM 10.09.2019 - 13:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2727+ kez okundu.
 

Erkan Koleji’nde ders zili çaldı

  Adana’da ‘anaokulundan üniversiteye’, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, nesiller boyu öğrenci yetiştiren Erkan Koleji’nde yeni eğitim-öğretim yılı heyecanı yaşandı. Erkan Koleji’ne bu yıl başlayan 1’inci sınıf öğrencilerinin korteji açılışı renklendirdi, diğer sınıflardaki öğrenciler de arkadaşlarına ve öğretmenlerine sarılarak, kucaklaştılar, hasret giderdiler.             Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmanın en temel şartlarından biri olan eğitime, sektördeki yenilikleri, kalitesi ve çağdaşlığı ile damga vuran Erkan Koleji’nin Adana Kampüsü’nde yapılan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Okula yeni başlayan öğrencilerin yanı sıra velilerin de heyecanlı oldukları gözlenen törende, ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri, İzmir Marşı eşliğinde ellerindeki Türk Bayrakları’nı sallayarak, kortej yaptılar. Cumhuriyetimizin kurucusu, Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın seslendirilmesinin ardından, öğrenciler, İlköğretim Haftası nedeniyle şiirler okudular.  Törende konuşan Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik de, öğrencileri, “Okulunuza hoş geldiniz” diye selamladı. Erkan Koleji’nde Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’e laik bireyler yetiştirdiklerini kaydeden Yüzçelik, öğrencilerin başarısı için öğretmen-veli işbirliğine dikkat çekerek, “Cumhuriyet öğretmenlerimizle birlikte, gelecekte toplumun saygın üyesi olacak, çalışan, üreten, milli değerlere saygılı, yurtsever, Atatürk ilkelerine yürekten inanan, vatanperver evlatlar yetiştirmek için buradayız. Bu değerlere ulaşmak, evlatlarımızı en iyi şekilde, topluma faydalı bireyler yetiştirmek için değerli velilerimizden, öğretmenlerimizle münasebetlerini asla bırakmamalarını rica ediyor, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. İlköğretim Müdürü Nazmiye Çabuk da, öğrenmenin hayatın vazgeçilmez temel ihtiyaçlardan biri olduğuna dikkat çekerek, “Dünyada var olmak, varlığımızla dünyaya katkı sunabilmek için hayat boyu öğrenmeyi yaşam felsefesi haline getirmemiz gerekir. Öğrenmenin en büyük adımları okullarda atılır. Dolayısıyla okulu ve öğrenmeyi sevmek ve sevdirmek en büyük hedefimizdir. Dünyanın demokratik toplumlarında, akademik başarı kadar insan ilişkilerini düzenleyen pek çok değer giderek daha fazla ön plana çıkmaktadır. Bu doğrultuda Adana’da Erkan Koleji olarak, milli, manevi, evrensel değerleri tanıyan, benimseyen ve bunları davranışa dönüştüren bireyler yetiştirmek için çalışıyor ve çabalıyoruz” diye konuştu. Tören, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin, 10. Yıl Marşı’nı seslendirmeleri ile sona erdi.

 

Adana’da ‘anaokulundan üniversiteye’, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, nesiller boyu öğrenci yetiştiren Erkan Koleji’nde yeni eğitim-öğretim yılı heyecanı yaşandı. Erkan Koleji’ne bu yıl başlayan 1’inci sınıf öğrencilerinin korteji açılışı renklendirdi, diğer sınıflardaki öğrenciler de arkadaşlarına ve öğretmenlerine sarılarak, kucaklaştılar, hasret giderdiler.

            Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmanın en temel şartlarından biri olan eğitime, sektördeki yenilikleri, kalitesi ve çağdaşlığı ile damga vuran Erkan Koleji’nin Adana Kampüsü’nde yapılan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Okula yeni başlayan öğrencilerin yanı sıra velilerin de heyecanlı oldukları gözlenen törende, ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri, İzmir Marşı eşliğinde ellerindeki Türk Bayrakları’nı sallayarak, kortej yaptılar.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın seslendirilmesinin ardından, öğrenciler, İlköğretim Haftası nedeniyle şiirler okudular. 

Törende konuşan Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik de, öğrencileri, “Okulunuza hoş geldiniz” diye selamladı. Erkan Koleji’nde Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’e laik bireyler yetiştirdiklerini kaydeden Yüzçelik, öğrencilerin başarısı için öğretmen-veli işbirliğine dikkat çekerek, “Cumhuriyet öğretmenlerimizle birlikte, gelecekte toplumun saygın üyesi olacak, çalışan, üreten, milli değerlere saygılı, yurtsever, Atatürk ilkelerine yürekten inanan, vatanperver evlatlar yetiştirmek için buradayız. Bu değerlere ulaşmak, evlatlarımızı en iyi şekilde, topluma faydalı bireyler yetiştirmek için değerli velilerimizden, öğretmenlerimizle münasebetlerini asla bırakmamalarını rica ediyor, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlköğretim Müdürü Nazmiye Çabuk da, öğrenmenin hayatın vazgeçilmez temel ihtiyaçlardan biri olduğuna dikkat çekerek, “Dünyada var olmak, varlığımızla dünyaya katkı sunabilmek için hayat boyu öğrenmeyi yaşam felsefesi haline getirmemiz gerekir. Öğrenmenin en büyük adımları okullarda atılır. Dolayısıyla okulu ve öğrenmeyi sevmek ve sevdirmek en büyük hedefimizdir. Dünyanın demokratik toplumlarında, akademik başarı kadar insan ilişkilerini düzenleyen pek çok değer giderek daha fazla ön plana çıkmaktadır. Bu doğrultuda Adana’da Erkan Koleji olarak, milli, manevi, evrensel değerleri tanıyan, benimseyen ve bunları davranışa dönüştüren bireyler yetiştirmek için çalışıyor ve çabalıyoruz” diye konuştu. Tören, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin, 10. Yıl Marşı’nı seslendirmeleri ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.