Erkan Kolejinde köy okulları yararına kermes

EĞİTİM 22.05.2017 - 12:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2341+ kez okundu.
 

Erkan Kolejinde köy okulları yararına kermes

  Adana’nın sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkan eğitim kurumlarından Özel Erkan Anadolu Lisesinde, geliri köy okullarına bağışlanmak üzere gıda kermesi düzenlendi. Daha önce yardım amaçlı pek çok etkinliğe imza atan Özel Erkan Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmen ve velilerin desteği ile okul bahçesinde bir kermes hazırladı. Birbirinden lezzetli pasta ve tatlı sunumlarıyla katılımcılara görsel bir şölen yaşatan kermes, yağmurlu havaya rağmen yoğun ilgi gördü. Kermeste sergiledikleri tüm ürünleri kısa sürede satan öğrenciler, okul yönetimi, öğretmenler ve velilerden tam not aldı. Kermesten elde edilen gelirin, ihtiyaç sahibi köy okullarına bağışlanacağı bildirildi. Etkinlik kapsamında bir de sertifika töreni gerçekleştirildi. Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü olan 5 Ocak 2017’de kentin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini yansıtan “Adana’ya Bakhele” isimli sergi açan Fotoğraf Kulübü üyesi öğrenciler, başarılarını çifte sertifikayla tescilledi. 6 aylık eğitimin ardından öğrencilere, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları okul yöneticileri, Çukurova Fotoğraf Sanatı Derneği (ÇUFSAD) sertifikaları ise Dernek 2. Başkanı ve Proje Eğitmeni Ali Sabri Taşlıel tarafından verildi.  

 

Adana’nın sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkan eğitim kurumlarından Özel Erkan Anadolu Lisesinde, geliri köy okullarına bağışlanmak üzere gıda kermesi düzenlendi.

Daha önce yardım amaçlı pek çok etkinliğe imza atan Özel Erkan Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmen ve velilerin desteği ile okul bahçesinde bir kermes hazırladı. Birbirinden lezzetli pasta ve tatlı sunumlarıyla katılımcılara görsel bir şölen yaşatan kermes, yağmurlu havaya rağmen yoğun ilgi gördü.

Kermeste sergiledikleri tüm ürünleri kısa sürede satan öğrenciler, okul yönetimi, öğretmenler ve velilerden tam not aldı. Kermesten elde edilen gelirin, ihtiyaç sahibi köy okullarına bağışlanacağı bildirildi.

Etkinlik kapsamında bir de sertifika töreni gerçekleştirildi. Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü olan 5 Ocak 2017’de kentin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini yansıtan “Adana’ya Bakhele” isimli sergi açan Fotoğraf Kulübü üyesi öğrenciler, başarılarını çifte sertifikayla tescilledi. 6 aylık eğitimin ardından öğrencilere, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları okul yöneticileri, Çukurova Fotoğraf Sanatı Derneği (ÇUFSAD) sertifikaları ise Dernek 2. Başkanı ve Proje Eğitmeni Ali Sabri Taşlıel tarafından verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.