ERKAN OKULLARINDA MEZUNİYET HEYECANI

EĞİTİM 29.05.2017 - 11:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2044+ kez okundu.
 

ERKAN OKULLARINDA MEZUNİYET HEYECANI

Bilimle büyüyen, eğitimli ve donanımlı bireyler yetiştirme hedefiyle çıktığı yolda hedefine emin adımlarla ilerleyen Erkan Okullarında mezuniyet coşkusu yaşandı. Özel Erkan Anadolu Lisesi ve ortaokul son sınıf öğrencileri, mezuniyetlerini görkemli bir törenle kutladı.Erkan Koleji bahçesinde gerçekleşen mezuniyet töreni, öğrencilerin, öğretmenleri eşliğinde alandaki yerlerini almasıyla başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, “Sevgili öğrenciler, yaşamınızın en güzel yıllarında eğitim için çok fazla fedakârlıklar yaptınız. Gösterdiğiniz bu özveriden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sizlere uygun hedefler seçin ve hedeflerinize ulaşmak için öncelikle aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız sizlere yol gösterecektir” dedi. Kariyer yolunda Erkan Eğitim Kurumlarının her zaman yanlarında olacağını belirten Hatipoğlu, “En değerli varlıklarını bizlere emanet eden kıymetli veliler, bugün yaşadığınız gururu gözlerinizde görmek bizleri onurlandırıyor. Erkan ailesine katıldığınız ve bizlere olan bu güveninizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Kıymetli öğretmenlerim, eğitimin kutsal bir meslek sayıldığını bugün sizler sayesinde bir kez daha kanıtlamış olduk. Bu uzun yolculukta göstermiş olduğunuz özveri ve başarıdan dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına hepinize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. ERKAN, YENİ YILDA YENİ OKULLAR AÇIYOR Erkan Eğitim Kurumlarının her yıl olduğu gibi bu yıl da büyümeye devam ettiğini vurgulayan Hatipoğlu, şöyle devam etti: “2017-2018 eğitim-öğretim döneminde Çukurova bölgesinde yeni meslek okullarımız, aynı zamanda Seyhan bölgesinde yeni VIP ortaokulumuz faaliyete geçiyor. Şimdiden hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Rahmetli babamızdan aldığımız bu bayrağı, bundan sonra da eğitime olan yatırımlarımızı hızlandırarak daha da yukarıya çıkaracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” OKUL BİRİNCİLERİNE PLAKET Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, Eğitim Koordinatörü Atilla Evren ve İlköğretim Müdürü Nazmiye Çabuk’un da birer konuşma yaptığı tören, öğrencilere başarı belgelerinin verilmesiyle devam etti. Belgelerini öğrencilerinin elinden alan öğrenciler, mutluluklarını aileleriyle paylaştı. Törende, ortaokul birincisi Ayşe Eylül Yavuz ve lise birincisi Süleyman Balsak’a, mezuniyet kütüğüne isimlerini çakmalarının ardından Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu tarafından plaket verildi. Hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı’nı söyleyen öğrenciler, daha sonra keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. Tören, geleneksel pilav dağıtımıyla son buldu.
Bilimle büyüyen, eğitimli ve donanımlı bireyler yetiştirme hedefiyle çıktığı yolda hedefine emin adımlarla ilerleyen Erkan Okullarında mezuniyet coşkusu yaşandı. Özel Erkan Anadolu Lisesi ve ortaokul son sınıf öğrencileri, mezuniyetlerini görkemli bir törenle kutladı.Erkan Koleji bahçesinde gerçekleşen mezuniyet töreni, öğrencilerin, öğretmenleri eşliğinde alandaki yerlerini almasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, “Sevgili öğrenciler, yaşamınızın en güzel yıllarında eğitim için çok fazla fedakârlıklar yaptınız. Gösterdiğiniz bu özveriden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sizlere uygun hedefler seçin ve hedeflerinize ulaşmak için öncelikle aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız sizlere yol gösterecektir” dedi.

Kariyer yolunda Erkan Eğitim Kurumlarının her zaman yanlarında olacağını belirten Hatipoğlu, “En değerli varlıklarını bizlere emanet eden kıymetli veliler, bugün yaşadığınız gururu gözlerinizde görmek bizleri onurlandırıyor. Erkan ailesine katıldığınız ve bizlere olan bu güveninizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Kıymetli öğretmenlerim, eğitimin kutsal bir meslek sayıldığını bugün sizler sayesinde bir kez daha kanıtlamış olduk. Bu uzun yolculukta göstermiş olduğunuz özveri ve başarıdan dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına hepinize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

ERKAN, YENİ YILDA YENİ OKULLAR AÇIYOR

Erkan Eğitim Kurumlarının her yıl olduğu gibi bu yıl da büyümeye devam ettiğini vurgulayan Hatipoğlu, şöyle devam etti:

“2017-2018 eğitim-öğretim döneminde Çukurova bölgesinde yeni meslek okullarımız, aynı zamanda Seyhan bölgesinde yeni VIP ortaokulumuz faaliyete geçiyor. Şimdiden hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Rahmetli babamızdan aldığımız bu bayrağı, bundan sonra da eğitime olan yatırımlarımızı hızlandırarak daha da yukarıya çıkaracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

OKUL BİRİNCİLERİNE PLAKET

Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, Eğitim Koordinatörü Atilla Evren ve İlköğretim Müdürü Nazmiye Çabuk’un da birer konuşma yaptığı tören, öğrencilere başarı belgelerinin verilmesiyle devam etti. Belgelerini öğrencilerinin elinden alan öğrenciler, mutluluklarını aileleriyle paylaştı. Törende, ortaokul birincisi Ayşe Eylül Yavuz ve lise birincisi Süleyman Balsak’a, mezuniyet kütüğüne isimlerini çakmalarının ardından Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu tarafından plaket verildi.

Hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı’nı söyleyen öğrenciler, daha sonra keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. Tören, geleneksel pilav dağıtımıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.