Erkekler ve Kızlar Futsal Müsabakaları tamamlandı

SPOR 13.03.2019 - 15:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2481+ kez okundu.
 

Erkekler ve Kızlar Futsal Müsabakaları tamamlandı

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullar arası Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği” tamamlandı. Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleştirilen  “Okullar arası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futsal Müsabakaları”na 94 okuldan toplam 1128 sporcu katıldı.  Turnuvanın başından itibaren üstün performans gösteren Şehit Sercan Yılmaz Ortaokulu Erkeklerde birinci olurken, Kızlarda aynı başarıyı 2 Haziran Ortaokulu elde etti. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonundan dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını, Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, okul yöneticileri ve beden eğitimi öğretmenleri verdi. -Kimler Dereceye Girdi?- Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren okulların isimleri şu şekilde: Erkekler: 1. - Şehit Sercan Yılmaz Ortaokulu 2. - Uluğ Bey Ortaokulu 3. - Mehmet Adil İkiz Ortaokulu 4. - DSİ Baraj Ortaokulu Kızlar: 1. - 2 Haziran Ortaokulu 2. - Yıldırım Beyazıt Ortaokulu 3. - Etekli Erkeğin Şehit Fatih Yılmaz Ortaokulu 4. - Meryem-Abdurrahim Gizer Ortaokulu   ADANA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullar arası Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futsal İl Birinciliği” tamamlandı.

Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleştirilen  “Okullar arası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futsal Müsabakaları”na 94 okuldan toplam 1128 sporcu katıldı.

 Turnuvanın başından itibaren üstün performans gösteren Şehit Sercan Yılmaz Ortaokulu Erkeklerde birinci olurken, Kızlarda aynı başarıyı 2 Haziran Ortaokulu elde etti.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonundan dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını, Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, okul yöneticileri ve beden eğitimi öğretmenleri verdi.

-Kimler Dereceye Girdi?-

Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren okulların isimleri şu şekilde:

Erkekler:

1. - Şehit Sercan Yılmaz Ortaokulu

2. - Uluğ Bey Ortaokulu

3. - Mehmet Adil İkiz Ortaokulu

4. - DSİ Baraj Ortaokulu

Kızlar:

1. - 2 Haziran Ortaokulu

2. - Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

3. - Etekli Erkeğin Şehit Fatih Yılmaz Ortaokulu

4. - Meryem-Abdurrahim Gizer Ortaokulu

 

ADANA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.