Esad: Güvenli Bölgeler İşe Yaramaz

DÜNYA 11.02.2017 - 09:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1316+ kez okundu.
 

Esad: Güvenli Bölgeler İşe Yaramaz

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, Suriye'de güvenli bölgeler oluşturulmasına karşı çıktı. Esad, "Bu hiç gerçekçi bir fikir değil." açıklamasında bulundu.
Esad, Yahoo News'e verdiği röportajda ABDBaşkanı Donald Trump'ın destekleği Suriye'de güvenli bölgeler oluşturulması fikrinin işe yaramayacağını savundu. Beşşar Esad, "Bu hiç gerçekçi bir fikir değil. Suriye'de güvenli bölgeler oluşturmaktansa istikrar sağlamaya çalışmak daha pratik ve daha uygulanabilir bir fikir" dedi. "SİLAHLI GRUPLAR SALDIRABİLİR" Sığınmacı ve evlerinden olanların yerleştirileceği bu bölgelere silahlı grupların saldırabileceğine dikkat çekti. Esad, Washington'ın Şam ile işbirliği yapması ve hükümetin egemenliğini tanıması halinde ABD askerlerinin DAEŞ'le mücadele etmek için ülkesine gelebileceğini söyledi.
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, Suriye'de güvenli bölgeler oluşturulmasına karşı çıktı. Esad, "Bu hiç gerçekçi bir fikir değil." açıklamasında bulundu.

Esad, Yahoo News'e verdiği röportajda ABDBaşkanı Donald Trump'ın destekleği Suriye'de güvenli bölgeler oluşturulması fikrinin işe yaramayacağını savundu. Beşşar Esad, "Bu hiç gerçekçi bir fikir değil. Suriye'de güvenli bölgeler oluşturmaktansa istikrar sağlamaya çalışmak daha pratik ve daha uygulanabilir bir fikir" dedi.

"SİLAHLI GRUPLAR SALDIRABİLİR"

Sığınmacı ve evlerinden olanların yerleştirileceği bu bölgelere silahlı grupların saldırabileceğine dikkat çekti. Esad, Washington'ın Şam ile işbirliği yapması ve hükümetin egemenliğini tanıması halinde ABD askerlerinin DAEŞ'le mücadele etmek için ülkesine gelebileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.