"EŞKIYA, ADANA'YA HÜKÜMDAR OLAMAZ!"

GÜNDEM 10.09.2020 - 17:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2380+ kez okundu.
 

"EŞKIYA, ADANA'YA HÜKÜMDAR OLAMAZ!"

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı hukuksuz ve oldu bitti oylama yapmakla suçladı.
  Ay, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, arsa satışıyla ilgili alınan kararın iptalini meclise getireceklerini söyledi. Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe'ye yönelik saldırının esef verici olduğuna dikkat çeken Ay, "AK Partili ve MHP'li meclis üyelerimizin kılına zarar gelirse müsebbibi Zeydan Karalar'dır. Bu olayları provake eden, bu olayın Adana'da yaşanmasına sebebiyet veren Karalar'dır" ifadelerini kullandı.  KARALAR, OLAYLARIN PROVOKATÖRÜ  Ay, kimsenin hukukun üstünde olamayacağına dikkat çekerek, kimsenin hukuksuz bir yönetim anlayışını Adana'ya dayatmasının mümkün olmadığını kaydetti. Ay, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu olayların provokatörüdür. Eşkıya Adana'ya hükümdar olamaz.  Meclis hukuken yönetilir. Burası muz Cumhuriyeti değil. Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ve Adana'nın itibarını Zeydan Karalar'ın yerle bir etmesine asla izin vermeyeceğiz. Yapılan bu hukuk dışı fiili davranışı da kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. Belediye başkanı, yapılan oylamayı saydırmayıp  oldu bittiye getirerek hukuksuz bir yönetim anlayışını Adana'ya dayatamaz. Kabul etmiyoruz. üslubunu şiddetle kınıyoruz. Bunun hesabını hukuk çerçevesinde sonuna kadar soracağız."
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı hukuksuz ve oldu bitti oylama yapmakla suçladı.

 

Ay, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, arsa satışıyla ilgili alınan kararın iptalini meclise getireceklerini söyledi. Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe'ye yönelik saldırının esef verici olduğuna dikkat çeken Ay, "AK Partili ve MHP'li meclis üyelerimizin kılına zarar gelirse müsebbibi Zeydan Karalar'dır. Bu olayları provake eden, bu olayın Adana'da yaşanmasına sebebiyet veren Karalar'dır" ifadelerini kullandı. 

KARALAR, OLAYLARIN PROVOKATÖRÜ 
Ay, kimsenin hukukun üstünde olamayacağına dikkat çekerek, kimsenin hukuksuz bir yönetim anlayışını Adana'ya dayatmasının mümkün olmadığını kaydetti. Ay, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu olayların provokatörüdür. Eşkıya Adana'ya hükümdar olamaz. 
Meclis hukuken yönetilir. Burası muz Cumhuriyeti değil. Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ve Adana'nın itibarını Zeydan Karalar'ın yerle bir etmesine asla izin vermeyeceğiz. Yapılan bu hukuk dışı fiili davranışı da kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. Belediye başkanı, yapılan oylamayı saydırmayıp  oldu bittiye getirerek hukuksuz bir yönetim anlayışını Adana'ya dayatamaz. Kabul etmiyoruz. üslubunu şiddetle kınıyoruz. Bunun hesabını hukuk çerçevesinde sonuna kadar soracağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.