Eskrim Heyecanı Adana’da yaşanacak

GÜNDEM 12.12.2019 - 15:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1541+ kez okundu.
 

Eskrim Heyecanı Adana’da yaşanacak

  Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) 2019-2020 yılı faaliyet programında yer alan ‘Yıldızlar Flöre Federasyon Kupası ve Büyükler Kılıç Türkiye Şampiyonası’ 14 Aralık Cumartesi günü Adana’da başlıyor. Türkiye’nin 10 ilinden, flöre ve kılıç branşlarında yıldız ve büyüklerde toplam 166 eskrimciyi Adana’da buluşturacak organizasyonda Flöre ve Kılıççılar iki gün boyunca şampiyonluk mücadelesi verecek. Çukurova Üniversitesi’nde yer alan Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda düzenlenecek ‘Yıldız Erkekler ve Kızlar Flöre Federasyonu Kupası’ ve ‘Büyük Erkekler ve Kadınlar Kılıç Türkiye Şampiyonası’ kapsamında, ‘Adıyaman, Ankara, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Muğla ve Samsun’ illerinden eskrimciler piste çıkacak. Adana Eskrim İl Temsilcisi Atakan Akçay, tüm sporseverleri hafta sonu düzenlenecek olan eskrim müsabakalarına davet etti.

 

Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) 2019-2020 yılı faaliyet programında yer alan ‘Yıldızlar Flöre Federasyon Kupası ve Büyükler Kılıç Türkiye Şampiyonası’ 14 Aralık Cumartesi günü Adana’da başlıyor.

Türkiye’nin 10 ilinden, flöre ve kılıç branşlarında yıldız ve büyüklerde toplam 166 eskrimciyi Adana’da buluşturacak organizasyonda Flöre ve Kılıççılar iki gün boyunca şampiyonluk mücadelesi verecek.

Çukurova Üniversitesi’nde yer alan Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda düzenlenecek ‘Yıldız Erkekler ve Kızlar Flöre Federasyonu Kupası’ ve ‘Büyük Erkekler ve Kadınlar Kılıç Türkiye Şampiyonası’ kapsamında, ‘Adıyaman, Ankara, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Muğla ve Samsun’ illerinden eskrimciler piste çıkacak.

Adana Eskrim İl Temsilcisi Atakan Akçay, tüm sporseverleri hafta sonu düzenlenecek olan eskrim müsabakalarına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.