Esnaf Odası’nın veznesi patladı!

GÜNDEM 14.02.2021 - 21:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1980+ kez okundu.
 

Esnaf Odası’nın veznesi patladı!

  ŞİMDİLİK SUÇLU VEZNE GÖREVLİSİ Adana’da, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (Adana ESOB) Vezne Görevlisi A.Ü., zimmetine para geçirdiği iddiasıyla suçlanıyor. Geçen yıl seçimle işbaşına gelen Başkan Niyazi Göger, vezne görevlisi hakkında suç duyurusunda bulundu.  BİRÇOK USULSÜZLÜK BELİRLENDİ  Adana ESOB Vezne Görevlisi A.Ü.’ye, Göger’in; göreve geldiği günlerde el çektirip işine son verdiği öğrenilirken, hesaplarda yapılan incelemelerde birçok usulsüzlüğün belirlendiği ortaya çıktı.  DOSYA ARTIK SAVCILIK’TA  Adana ESOB’taki “zimmetine para geçirme” suçlamasıyla karşı karşıya kalan A.Ü. hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yapıldı. Savcılığın yürüteceği soruşturma kapsamında yolsuzluğun boyutu da ortaya çıkacak. ESKİ YÖNETİM HAKKINDA DOSYA! Bu arada, “zimmete para geçirme” ile ilgili iddialar üzerine, incelemeler sırasında bir takım usulsüzlükler belirlendi. Adana ESOB Eski Başkanı Nihat Sözütek ile eski yönetim hakkında da suç duyurusunda bulunulacağı ileri sürülüyor.

 

ŞİMDİLİK SUÇLU VEZNE GÖREVLİSİ
Adana’da, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (Adana ESOB) Vezne Görevlisi A.Ü., zimmetine para geçirdiği iddiasıyla suçlanıyor. Geçen yıl seçimle işbaşına gelen Başkan Niyazi Göger, vezne görevlisi hakkında suç duyurusunda bulundu. 
BİRÇOK USULSÜZLÜK BELİRLENDİ 
Adana ESOB Vezne Görevlisi A.Ü.’ye, Göger’in; göreve geldiği günlerde el çektirip işine son verdiği öğrenilirken, hesaplarda yapılan incelemelerde birçok usulsüzlüğün belirlendiği ortaya çıktı. 
DOSYA ARTIK SAVCILIK’TA 
Adana ESOB’taki “zimmetine para geçirme” suçlamasıyla karşı karşıya kalan A.Ü. hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu yapıldı. Savcılığın yürüteceği soruşturma kapsamında yolsuzluğun boyutu da ortaya çıkacak.
ESKİ YÖNETİM HAKKINDA DOSYA!
Bu arada, “zimmete para geçirme” ile ilgili iddialar üzerine, incelemeler sırasında bir takım usulsüzlükler belirlendi. Adana ESOB Eski Başkanı Nihat Sözütek ile eski yönetim hakkında da suç duyurusunda bulunulacağı ileri sürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.