Esnaf pandemiyi yenmenin yolunu buldu!

GÜNDEM 01.03.2021 - 15:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1978+ kez okundu.
 

Esnaf pandemiyi yenmenin yolunu buldu!

Adana Girişimci Esnaflar Derneği (AGED) Başkanı Gökhan Korkmaz, pandeminden dolayı yaşadıkları sıkıntıları aşmanın yolunun, birbirlerine destek olmaktan geçtiğini söyledi.
  Adana’da bir yıl önce kurulan Adana Girişimci Esnaflar Derneği (AGED) Covid-19 sebebiyle esnafların zor günleri aşmalarına katkı sağlıyor. AGED Başkanı Gökhan Korkmaz, “Pandemi sürecini ancak dayanışmayla atlatmamız mümkün” dedi.  HER HAFTA İKİ ESNAFLA YOLA KOYULDUK  40 üyeye ulaşan AGED, dayanışma kültürü ile yol almak istiyor. Pandeminin en fazla etkilediği kesimlerden birinin esnaf olduğuna dikkat çeken Başkan Korkmaz, ayakta durabilmek için dayanışma içine girdiklerini söyledi.   AGED Yönetim Kurulu Başkanı Cihangir Kebap-Kaburga’nın Sahibi  Gökhan Korkmaz, Mehmet Taş (Piton Döner), Mustafa Kapan  (Elit Balo Salonu), Av. Çoşkun Karakuş,  Umut Günaydın (Mr.Çiğ Köfte), Sezgin Doğan (Kayra Çikolata), Fırat Tapan (Keyfi Saray Künefe), Alican Halme (Helvacı Hello),  ve Halil Yıldızoğlu’nun (Kral Künefe) aralarında bulunduğu üyeleriyle, haftanın iki günü zor durumda olan bir esnafı ziyaret edip, hem esnafa hem de çalışan personele maddi -manevi destek verdiklerini kaydetti.  İŞLERİN ARTTIĞI GÜNLER GELECEK  Korkmaz, pandemi dolayısıyla zor günlerden geçen esnaflara destek vermeye devam edeceklerini bildirdi. Korkmaz, “Bir yılı aşkın süre en fazla esnafı etkiledi, zor durumlara düştük. Bugünlerde dayanışma içerisinde olup birbirimize destek vermemiz gerektiğini düşündük, bu düşüncemizi hayata geçirdik. Pandemi süresince buna devam edeceğiz. Bu kötü günleri atlatıp yine esnafımızın yüzünün güldüğü, işlerimizin arttığı günler gelecek, bundan şüphemiz yok” dedi.
Adana Girişimci Esnaflar Derneği (AGED) Başkanı Gökhan Korkmaz, pandeminden dolayı yaşadıkları sıkıntıları aşmanın yolunun, birbirlerine destek olmaktan geçtiğini söyledi.

 

Adana’da bir yıl önce kurulan Adana Girişimci Esnaflar Derneği (AGED) Covid-19 sebebiyle esnafların zor günleri aşmalarına katkı sağlıyor. AGED Başkanı Gökhan Korkmaz, “Pandemi sürecini ancak dayanışmayla atlatmamız mümkün” dedi. 
HER HAFTA İKİ ESNAFLA YOLA KOYULDUK 
40 üyeye ulaşan AGED, dayanışma kültürü ile yol almak istiyor. Pandeminin en fazla etkilediği kesimlerden birinin esnaf olduğuna dikkat çeken Başkan Korkmaz, ayakta durabilmek için dayanışma içine girdiklerini söyledi.   AGED Yönetim Kurulu Başkanı Cihangir Kebap-Kaburga’nın Sahibi  Gökhan Korkmaz, Mehmet Taş (Piton Döner), Mustafa Kapan  (Elit Balo Salonu), Av. Çoşkun Karakuş,  Umut Günaydın (Mr.Çiğ Köfte), Sezgin Doğan (Kayra Çikolata), Fırat Tapan (Keyfi Saray Künefe), Alican Halme (Helvacı Hello),  ve Halil Yıldızoğlu’nun (Kral Künefe) aralarında bulunduğu üyeleriyle, haftanın iki günü zor durumda olan bir esnafı ziyaret edip, hem esnafa hem de çalışan personele maddi -manevi destek verdiklerini kaydetti. 
İŞLERİN ARTTIĞI GÜNLER GELECEK 
Korkmaz, pandemi dolayısıyla zor günlerden geçen esnaflara destek vermeye devam edeceklerini bildirdi. Korkmaz, “Bir yılı aşkın süre en fazla esnafı etkiledi, zor durumlara düştük. Bugünlerde dayanışma içerisinde olup birbirimize destek vermemiz gerektiğini düşündük, bu düşüncemizi hayata geçirdik. Pandemi süresince buna devam edeceğiz. Bu kötü günleri atlatıp yine esnafımızın yüzünün güldüğü, işlerimizin arttığı günler gelecek, bundan şüphemiz yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.