Esnafı gezdi “seçime hazırız” dediler

SİYASET 19.04.2018 - 15:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1704+ kez okundu.
 

Esnafı gezdi “seçime hazırız” dediler

  İYİ Parti Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu ve Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık ile parti yöneticileri Toros ve Mahfesığmaz mahallesinde esnaf gezisi yaptı.   “BİZ HAZIRIZ” Gittikleri her yerde ilgiyle karşılanan İYİ Partililer, en çok da erken seçim sorularıyla karşılaştı. İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu, “İsterse yarın seçim olsun biz yine hazırız. Her koşulda seçime gireceğiz. Bunların telaşının nedeni belli. Bunlar artık ülkeyi yönetemiyor. ” dedi.  “KAYBETME TELAŞI” Erken seçim çağrısının kaybetme telaşı ile yapıldığını kaydeden Çulhaoğlu, “Biz İYİ Parti olarak seçimlere hem hukuken hem fiilen hazırız. Hangi tarihte olursa olsun seçime hazırız. Tükenmişlik psikolojisi içinde aldıkları bu karar onları sandığa gömecek” diye konuştu. “HODRİ MEYDAN” Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık ise seçime en hazırlıklı parti olduklarını belirterek, “Biz hazırız, ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bu baskın seçimle onların gidiş tarihi de erkene çekilmiş olacak. Ülkemize, milletimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

İYİ Parti Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu ve Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık ile parti yöneticileri Toros ve Mahfesığmaz mahallesinde esnaf gezisi yaptı. 
 “BİZ HAZIRIZ”
Gittikleri her yerde ilgiyle karşılanan İYİ Partililer, en çok da erken seçim sorularıyla karşılaştı. İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu, “İsterse yarın seçim olsun biz yine hazırız. Her koşulda seçime gireceğiz. Bunların telaşının nedeni belli. Bunlar artık ülkeyi yönetemiyor. ” dedi. 
“KAYBETME TELAŞI”
Erken seçim çağrısının kaybetme telaşı ile yapıldığını kaydeden Çulhaoğlu, “Biz İYİ Parti olarak seçimlere hem hukuken hem fiilen hazırız. Hangi tarihte olursa olsun seçime hazırız. Tükenmişlik psikolojisi içinde aldıkları bu karar onları sandığa gömecek” diye konuştu.
“HODRİ MEYDAN”
Çukurova İlçe Başkanı Azime Kocacık ise seçime en hazırlıklı parti olduklarını belirterek, “Biz hazırız, ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bu baskın seçimle onların gidiş tarihi de erkene çekilmiş olacak. Ülkemize, milletimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.