ESNAFLAR DA 23 NİSAN TÖRENLERİNE RENK KATTI…

23.04.2018 - 13:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2423+ kez okundu.
 

ESNAFLAR DA 23 NİSAN TÖRENLERİNE RENK KATTI…

  ADANA – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin kuruluşunun 98’inci yıldönümü Adana’da da düzenlenen törenlerle kutlandı.   Atatürk Parkı’nda Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Odası Başkanı Mustafa Göktaş ve Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Adana Marangoz – Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, Adana Sütçüler, Yoğurtçular Esnaf Odası Bakanı Memduh Özalp ile Esnaflar da katılarak destek verdi.   CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Baro Başkanı Av.Veli Küçük, CHP İl Başkanı Ayhan Barut, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ile çok sayıda kamu kurum ve kuruluş temsilcisinin de hazır bulunduğu törende, program gereği, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Koca, anıta çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Ardından, bando eşliğinde birlikte törene katılanlar saygı duruşunda bulunarak, birlikte İstiklal Marşımız okundu.   Alkışların ardından, protokol mensupları ile okullar kortej eşliğinde İstasyon Meydanı’na yürüyerek burada yapılan törene iştirak etti.  

 

ADANA – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin kuruluşunun 98’inci yıldönümü Adana’da da düzenlenen törenlerle kutlandı.

 

Atatürk Parkı’nda Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Odası Başkanı Mustafa Göktaş ve Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Adana Marangoz – Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, Adana Sütçüler, Yoğurtçular Esnaf Odası Bakanı Memduh Özalp ile Esnaflar da katılarak destek verdi.

 

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Baro Başkanı Av.Veli Küçük, CHP İl Başkanı Ayhan Barut, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ile çok sayıda kamu kurum ve kuruluş temsilcisinin de hazır bulunduğu törende, program gereği, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Koca, anıta çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Ardından, bando eşliğinde birlikte törene katılanlar saygı duruşunda bulunarak, birlikte İstiklal Marşımız okundu.

 

Alkışların ardından, protokol mensupları ile okullar kortej eşliğinde İstasyon Meydanı’na yürüyerek burada yapılan törene iştirak etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.