ESRAR PERDESİ ARALANIYOR!

09.11.2017 - 13:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 978+ kez okundu.
 

ESRAR PERDESİ ARALANIYOR!

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, atandığı günden bu yana, Narkotim ekiplerine; uyuşturucu çetelerinin peşini bıraktırmıyor. Bir haftada zehir tacirleri yönelik 9 mahallede operasyon yapıldı.
  ZEHİR TACİRLERİNE SIKI TAKİP Adana’nın merkez Seyhan, Yüreğir ile Sarıçam ilçelerindeki 9 mahalledeki operasyonlarda uyuşturucu sattıkları ileri sürülen 44 kişi gözaltına alındı. Polis, 25 kilo 450 gram kubar esrar ile ile yarım kilo eroine el koydu. 3 MERKEZ İLÇEDE BASKIN VAR Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, “torbacı” tabir edilen sokakta uyuşturucu satanları yakın takibe aldı. Polis,  bir hafta içinde Yıldırım Beyazıt, Kiremithane, Ova, Akkapı, Yeşilyurt, Narlıca, Şehit Erkut Akbay, Karasoku ve Mithatpaşa mahallelerinde, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen sokak satıcılarının adreslerini bastı. Baskınlarda, 44 zehir taciri gözaltına alındı. 22 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI Gözaltına alınanların ev, işyeri, üst aramaları ile araçlarındaki aramalarda, 25 kilo 450 gram satışa hazır kubar esrar, 562 gram eroin, 1520 adet uyuşturucu hap, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 3 bin 650 TL ele geçirildi. Gözaltına alınan 44 kişiden 22’si sevk edildikleri adli mercilerce “uyuşturucu ticareti yapmak” suçlamasıyla tutuklandı.
Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, atandığı günden bu yana, Narkotim ekiplerine; uyuşturucu çetelerinin peşini bıraktırmıyor. Bir haftada zehir tacirleri yönelik 9 mahallede operasyon yapıldı.

 

ZEHİR TACİRLERİNE SIKI TAKİP

Adana’nın merkez Seyhan, Yüreğir ile Sarıçam ilçelerindeki 9 mahalledeki operasyonlarda uyuşturucu sattıkları ileri sürülen 44 kişi gözaltına alındı. Polis, 25 kilo 450 gram kubar esrar ile ile yarım kilo eroine el koydu.

3 MERKEZ İLÇEDE BASKIN VAR

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, “torbacı” tabir edilen sokakta uyuşturucu satanları yakın takibe aldı. Polis,  bir hafta içinde Yıldırım Beyazıt, Kiremithane, Ova, Akkapı, Yeşilyurt, Narlıca, Şehit Erkut Akbay, Karasoku ve Mithatpaşa mahallelerinde, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen sokak satıcılarının adreslerini bastı. Baskınlarda, 44 zehir taciri gözaltına alındı.

22 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınanların ev, işyeri, üst aramaları ile araçlarındaki aramalarda, 25 kilo 450 gram satışa hazır kubar esrar, 562 gram eroin, 1520 adet uyuşturucu hap, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 3 bin 650 TL ele geçirildi. Gözaltına alınan 44 kişiden 22’si sevk edildikleri adli mercilerce “uyuşturucu ticareti yapmak” suçlamasıyla tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.