ESTETİK VE TEKNOLOJİK SİSTEMLER: REYNAERS’TEN SLIMLINE 38 DIŞ KAPI VE PENCERE SİSTEMLERİ

GÜNDEM 12.01.2019 - 16:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2610+ kez okundu.
 

ESTETİK VE TEKNOLOJİK SİSTEMLER: REYNAERS’TEN SLIMLINE 38 DIŞ KAPI VE PENCERE SİSTEMLERİ

    Teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orjinli, Kapı,Pencere ve Cephe Sistemleri markası Reynaers SlimLine 38 Serisi, çok yönlü, yalıtım performansı ve ince tasarımı ile yapı sektörüne sınırsız seçenekler sunuyor.   Reynaers’in ürün grubunda yer alan; SlimLine 38 kapı ve pencere sistemi, çok yönlü yalıtım özellikleri ile size konfor sağlayarak güven veriyor, şık tasarımıyla da, estetik beklentilerinizi en üst düzeyde karşılıyor.   Yapı sektöründe en ileri teknoloji ile inovatif cephe sistemleri üreten Reynaers Alüminyum, tasarladığı yüksek performanslı bu ürünle her türlü yalıtımı bir arada sağlıyor. SlimLine 38 pencere ve kapı sistemi, U değeri dediğimiz ısı geçiş katsayısını 1.4 W / m2K kadar düşük tutması ile ısı kaybını en aza indiriyor.   SAĞLAM, GÜVENİLİR, ZARİF, KONFORLU… SlimLine 38’in klasik, cubic, ferro stilleri zarif tasarımlarının yanı sıra ultra ince görünümü kaybetmeden çift ve üçlü cam ile oluşturulabilme özelliğine sahip. Ayrıca ürün, eşi olmayan termal profiller, çok noktalı kilitleme mekanizması, kilitlenebilir tutma kolu, sağlam ve güvenilir olma gibi birçok artı özelliğe sahip. Reynaers SL 38 pencere ve kapılar en sıkı güvenlik standartlarına göre tasarlanmış ve test edilmiştir.   İnce tasarımıyla cephedeki görüş alanının ölçeğini büyüten ürün, istediğiniz mühendislik çözümlerini sağlamanıza fırsat tanıyor. Reynaers pencere ve kapıları ihtiyacı tam olarak karşılayacak şekilde tasarlanabildiği gibi, çerçevenin ve kapı kolunun rengine kadar sınırsız seçenek oluşturmanıza da imkan tanıyor.   Reynaers Hakkında Reynaers Alüminyum; Dış cephe sistemleri konusunda uzmanlaşan Reynaers ihtiyaca yönelik mühendislik çözümler üreten Belçikalı bir marka. Pencere, kapı, cephe, sürme doğrama, katlanır kapı ve güneş kırıcılar üreten Reynaers, yenilikçi ve sürdürülebilir alüminyum çözümler geliştiriyor. 1965 yılında kurulan Reynaers bugün 40 ülkede 2200 çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Ürünlerini 5 kıtada 70’in üzerinde ülkeye ihraç eden ve Merkezi Belçika’nın Duffel kentinde bulunan Reynaers Alüminyum Avrupa’nın lider kuruluşları arasında yer alıyor. Enerji verimliliği ve çevre için sorumluluk alma anlayışıyla faaliyet gösteren Reynaers, standart çözümlerin yanında, konut projelerinden ticari ve endüstriyel projelere kadar pazardaki tüm sektörler için özelleştirilmiş çözümler üretiyor. Reynaers marka vaadleri arasında konfor, güvenlik, tasarım ve enerji verimliliği geliyor. Reynaers sektöre ürün temin ederken, mimarlar, yatırımcılar, cephe tasarımcıları, proje uzmanları ve son kullanıcılar için de değerli bir iş ortağı. Firmanın 2017 yılı cirosu 426 milyon Euro’dur.

 

 

Teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orjinli, Kapı,Pencere ve Cephe Sistemleri markası Reynaers SlimLine 38 Serisi, çok yönlü, yalıtım performansı ve ince tasarımı ile yapı sektörüne sınırsız seçenekler sunuyor.

 

Reynaers’in ürün grubunda yer alan; SlimLine 38 kapı ve pencere sistemi, çok yönlü yalıtım özellikleri ile size konfor sağlayarak güven veriyor, şık tasarımıyla da, estetik beklentilerinizi en üst düzeyde karşılıyor.

 

Yapı sektöründe en ileri teknoloji ile inovatif cephe sistemleri üreten Reynaers Alüminyum, tasarladığı yüksek performanslı bu ürünle her türlü yalıtımı bir arada sağlıyor. SlimLine 38 pencere ve kapı sistemi, U değeri dediğimiz ısı geçiş katsayısını 1.4 W / m2K kadar düşük tutması ile ısı kaybını en aza indiriyor.

 

SAĞLAM, GÜVENİLİR, ZARİF, KONFORLU…

SlimLine 38’in klasik, cubic, ferro stilleri zarif tasarımlarının yanı sıra ultra ince görünümü kaybetmeden çift ve üçlü cam ile oluşturulabilme özelliğine sahip. Ayrıca ürün, eşi olmayan termal profiller, çok noktalı kilitleme mekanizması, kilitlenebilir tutma kolu, sağlam ve güvenilir olma gibi birçok artı özelliğe sahip. Reynaers SL 38 pencere ve kapılar en sıkı güvenlik standartlarına göre tasarlanmış ve test edilmiştir.

 

İnce tasarımıyla cephedeki görüş alanının ölçeğini büyüten ürün, istediğiniz mühendislik çözümlerini sağlamanıza fırsat tanıyor. Reynaers pencere ve kapıları ihtiyacı tam olarak karşılayacak şekilde tasarlanabildiği gibi, çerçevenin ve kapı kolunun rengine kadar sınırsız seçenek oluşturmanıza da imkan tanıyor.

 

Reynaers Hakkında

Reynaers Alüminyum;

Dış cephe sistemleri konusunda uzmanlaşan Reynaers ihtiyaca yönelik mühendislik çözümler üreten Belçikalı bir marka. Pencere, kapı, cephe, sürme doğrama, katlanır kapı ve güneş kırıcılar üreten Reynaers, yenilikçi ve sürdürülebilir alüminyum çözümler geliştiriyor.

1965 yılında kurulan Reynaers bugün 40 ülkede 2200 çalışanıyla faaliyet gösteriyor.

Ürünlerini 5 kıtada 70’in üzerinde ülkeye ihraç eden ve Merkezi Belçika’nın Duffel kentinde bulunan Reynaers Alüminyum Avrupa’nın lider kuruluşları arasında yer alıyor.

Enerji verimliliği ve çevre için sorumluluk alma anlayışıyla faaliyet gösteren Reynaers, standart çözümlerin yanında, konut projelerinden ticari ve endüstriyel projelere kadar pazardaki tüm sektörler için özelleştirilmiş çözümler üretiyor.

Reynaers marka vaadleri arasında konfor, güvenlik, tasarım ve enerji verimliliği geliyor.

Reynaers sektöre ürün temin ederken, mimarlar, yatırımcılar, cephe tasarımcıları, proje uzmanları ve son kullanıcılar için de değerli bir iş ortağı.

Firmanın 2017 yılı cirosu 426 milyon Euro’dur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.