ESTETİKTE KALICI SONUÇLARA TALEP ARTTI

SAĞLIK-YAŞAM 01.06.2019 - 13:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1992+ kez okundu.
 

ESTETİKTE KALICI SONUÇLARA TALEP ARTTI

  Dolgu, botox gibi geçici uygulamalarla beklentilerini karşılayamayan kadınlar, tek seferde  etkili ve kalıcı bir çözüm olan yüz germe ameliyatını tercih ediyor. Yüz gençleştirmede kolay ve pratik çözüm gibi görünen ameliyatsız uygulamalar kalıcı bir sonuç vermediği için sıkça tekrarlanıyor. Bunun yanı sıra üst üste tekrarlanan dolgu uygulamaları yapay ve estetikten uzak görünümlere yol açıyor. Yüz germe ameliyatı ile ise ortalama 15 yıl boyunca sıkı ve taze görünümlü bir cilt elde eden kadınlar, tek seferde istedikleri sonuca ulaşabiliyorlar. Yüz gençleştirmede etkili bir sonuç elde etmek için etkin bir cerrahi uygulama gerektiğini belirten Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zekeriya Kul; 15 yıl önceki yüz görünümünü yakalamanın ancak hızlı ve kalıcı bir uygulama olan “Space Lift” ile mümkün olduğunu ve dünyanın bu son yüz gençleştirme yöntemini Türkiye’de uygulamaya başladığını açıkladı. Uzun Vadeye Yayılan Doğal Güzellik “Space Lift” uygulamasının başarılı sonuçları sayesinde Avrupalı kadınların da ilgi odağı olduklarını söyleyen Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zekeriya Kul: “Yüz estetiğinde etkili ve kalıcı bir sonuç elde etmenin yolu cerrahi uygulamadan geçiyor. Dünyada yüz germe operasyonlarında en çok tercih edilen ve yepyeni bir uygulama olan “Space Lift” ülkemizde de çok fazla kişinin tercihi olmaya başladı. Yüzümüzü estetik açıdan değerlendirdiğimizde, alın, göz çevresi, orta yüz, alt yanak ve boyun bölgelerinde yaşlanmaya ait belirtiler ortaya çıkıyor. “Space Lift” uygulamasında sarkmış olan dokuları, yeni keşfedilen güvenli boşluklar (space) içerisinde ilerleyerek eski bulunduğu yere taşıyıp, kalıcı olarak sabitliyoruz. Aynı zamanda bu bölgelerde önemli bir damar sinir yapısının bulunmaması ameliyatı hem daha güvenli hale getiriyor hem de daha hızlı bir iyileşme sürecinin yaşanmasını sağlıyor. Her şeyden önemlisi  sarkmış olan dokular, genç yaşlarda bulundukları noktaya tam anlamıyla tekrar taşınmış oluyorlar ki bu yüzden natürel bir görünüm elde ediyoruz. Kişi bu uygulamayla kısa sürede ortalama 15 yıl önceki görüntüsüne kavuşabiliyor.” dedi.

 

Dolgu, botox gibi geçici uygulamalarla beklentilerini karşılayamayan kadınlar, tek seferde  etkili ve kalıcı bir çözüm olan yüz germe ameliyatını tercih ediyor.

Yüz gençleştirmede kolay ve pratik çözüm gibi görünen ameliyatsız uygulamalar kalıcı bir sonuç vermediği için sıkça tekrarlanıyor. Bunun yanı sıra üst üste tekrarlanan dolgu uygulamaları yapay ve estetikten uzak görünümlere yol açıyor. Yüz germe ameliyatı ile ise ortalama 15 yıl boyunca sıkı ve taze görünümlü bir cilt elde eden kadınlar, tek seferde istedikleri sonuca ulaşabiliyorlar.

Yüz gençleştirmede etkili bir sonuç elde etmek için etkin bir cerrahi uygulama gerektiğini belirten Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zekeriya Kul; 15 yıl önceki yüz görünümünü yakalamanın ancak hızlı ve kalıcı bir uygulama olan “Space Lift” ile mümkün olduğunu ve dünyanın bu son yüz gençleştirme yöntemini Türkiye’de uygulamaya başladığını açıkladı.

Uzun Vadeye Yayılan Doğal Güzellik

“Space Lift” uygulamasının başarılı sonuçları sayesinde Avrupalı kadınların da ilgi odağı olduklarını söyleyen Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Zekeriya Kul: “Yüz estetiğinde etkili ve kalıcı bir sonuç elde etmenin yolu cerrahi uygulamadan geçiyor. Dünyada yüz germe operasyonlarında en çok tercih edilen ve yepyeni bir uygulama olan “Space Lift” ülkemizde de çok fazla kişinin tercihi olmaya başladı.

Yüzümüzü estetik açıdan değerlendirdiğimizde, alın, göz çevresi, orta yüz, alt yanak ve boyun bölgelerinde yaşlanmaya ait belirtiler ortaya çıkıyor. “Space Lift” uygulamasında sarkmış olan dokuları, yeni keşfedilen güvenli boşluklar (space) içerisinde ilerleyerek eski bulunduğu yere taşıyıp, kalıcı olarak sabitliyoruz. Aynı zamanda bu bölgelerde önemli bir damar sinir yapısının bulunmaması ameliyatı hem daha güvenli hale getiriyor hem de daha hızlı bir iyileşme sürecinin yaşanmasını sağlıyor. Her şeyden önemlisi  sarkmış olan dokular, genç yaşlarda bulundukları noktaya tam anlamıyla tekrar taşınmış oluyorlar ki bu yüzden natürel bir görünüm elde ediyoruz. Kişi bu uygulamayla kısa sürede ortalama 15 yıl önceki görüntüsüne kavuşabiliyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.