EV, İŞYERİ VE OFİS ALMAK İSTEYEN BU FUARA UĞRASIN!

GÜNDEM 08.12.2017 - 14:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1972+ kez okundu.
 

EV, İŞYERİ VE OFİS ALMAK İSTEYEN BU FUARA UĞRASIN!

Adana’da ev işyeri veya ofis almak isteyenler HiltonSA’da bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Gayrimenkul ve Yatırım fuarına uğrayıp cazip ve uygun fiyatlı yatırımları yakından inceleme fırsatı bulabilir.
Adana’da Elka Fuarcılık tarafından bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Gayrimenkul Yatırım Fuarı başladı. HiltonSA’da 10 Aralık Pazar günü de dahil 3 gün sürecek fuara 22 firma katılıyor.  Fuarın açılışına, CHP Adana milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Ticaret Odası Başkanvekili Mehmet Şahbaz, MHP İl Başkanı Sertan Duran, MHP Seyhan Belediye Başkan adaylarından Şehmus Uçar, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, işadamı Halil Avcı ile Alican Yamanyılmaz, bazı gayrimenkul şirketi sahipleri ile yetkilileri katıldı.  Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, Anadolu’nun ilk gayrimenkul fuarını açtıklarını belirterek, organizasyonda emlak piyasasının en gözde ve güncel projelerinin sergilenerek yatırımcılarla buluşmasının sağlandığını söyledi. Yamaç, “2018 yılında fuarı uluslararası hale getirme çabası göstereceğiz. Çünkü bölgemizdeki projelerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bunun için Türkiye genelinden ve yurt dışından konut, işyeri, ofis yatırımı yapmak isteyen iş adamlarımızı Adana’da ağırlayacağız” dedi.  Fuarda, mevcut, konut, işyeri, sanayi sitesi, medikal plaza, kentsel dönüşüm projeleri ile yapılması planlanan yeni proje yatırımlar sergileniyor. Fuarda Çukurova Belediyesi’nin katkıları ile Yeşil Ekonomi ödülüne layık görülen Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı da yapılıyor. Fuarda önceki yıllarda 100’e yakın yeni proje sergilendi.  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, fuarda Yeşil Ekonomi ödülüne layık görülen Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili stant açtıklarını hatırlattı. Çetin, Adana’nın özellikle müteahhitlik firmalarının gözdesi olduğunu ancak buna rağmen fuara katılımın umduğu gibi olmadığını söyledi. Çetin, her zaman gayrimenkulün en doğru yatırım araçlarından biri görüldüğünü kaydederek, “Adana da bu anlamda bir yıldız olmaya adaydır. Belediyemizin hazırladığı kentsel dönüşüm projesi 3 katına çıkarılan yeşil alanlar ve sosyal donatılarla ileride tip projeler arasına girecektir” diye konuştu.  Adana’dan ve şehir dışından projelerin sergilendiği Gayrimenkul Yatırım Fuarı, proje aşamasında ya da tamamlanmış ve her türlü mülkü edinmek isteyen özel davetli ziyaretçilerle sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarına ortak bir platformda buluşarak fikir alışverişi yapabilecekleri ortam yaratıyor.  Bu arada, geçen iki yıl içinde yaklaşık 30 firma ile 3 bine yakın ziyaretçinin katıldığı fuarda, Adiva, Eke, Yıldırım, Yamaç Mimarlık, Göregen Seba, Çimko AŞ. ile Çukurova Belediyesi’ne “Parlayan Projeler Ödülü” verildi.  Fuar, 10 Aralık Pazar gününe kadar sürecek ve saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
Adana’da ev işyeri veya ofis almak isteyenler HiltonSA’da bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Gayrimenkul ve Yatırım fuarına uğrayıp cazip ve uygun fiyatlı yatırımları yakından inceleme fırsatı bulabilir.

Adana’da Elka Fuarcılık tarafından bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Gayrimenkul Yatırım Fuarı başladı. HiltonSA’da 10 Aralık Pazar günü de dahil 3 gün sürecek fuara 22 firma katılıyor. 

Fuarın açılışına, CHP Adana milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Ticaret Odası Başkanvekili Mehmet Şahbaz, MHP İl Başkanı Sertan Duran, MHP Seyhan Belediye Başkan adaylarından Şehmus Uçar, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, işadamı Halil Avcı ile Alican Yamanyılmaz, bazı gayrimenkul şirketi sahipleri ile yetkilileri katıldı. 

Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, Anadolu’nun ilk gayrimenkul fuarını açtıklarını belirterek, organizasyonda emlak piyasasının en gözde ve güncel projelerinin sergilenerek yatırımcılarla buluşmasının sağlandığını söyledi. Yamaç, “2018 yılında fuarı uluslararası hale getirme çabası göstereceğiz. Çünkü bölgemizdeki projelerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bunun için Türkiye genelinden ve yurt dışından konut, işyeri, ofis yatırımı yapmak isteyen iş adamlarımızı Adana’da ağırlayacağız” dedi. 
Fuarda, mevcut, konut, işyeri, sanayi sitesi, medikal plaza, kentsel dönüşüm projeleri ile yapılması planlanan yeni proje yatırımlar sergileniyor. Fuarda Çukurova Belediyesi’nin katkıları ile Yeşil Ekonomi ödülüne layık görülen Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı da yapılıyor. Fuarda önceki yıllarda 100’e yakın yeni proje sergilendi. 
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, fuarda Yeşil Ekonomi ödülüne layık görülen Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili stant açtıklarını hatırlattı. Çetin, Adana’nın özellikle müteahhitlik firmalarının gözdesi olduğunu ancak buna rağmen fuara katılımın umduğu gibi olmadığını söyledi. Çetin, her zaman gayrimenkulün en doğru yatırım araçlarından biri görüldüğünü kaydederek, “Adana da bu anlamda bir yıldız olmaya adaydır. Belediyemizin hazırladığı kentsel dönüşüm projesi 3 katına çıkarılan yeşil alanlar ve sosyal donatılarla ileride tip projeler arasına girecektir” diye konuştu. 
Adana’dan ve şehir dışından projelerin sergilendiği Gayrimenkul Yatırım Fuarı, proje aşamasında ya da tamamlanmış ve her türlü mülkü edinmek isteyen özel davetli ziyaretçilerle sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarına ortak bir platformda buluşarak fikir alışverişi yapabilecekleri ortam yaratıyor. 
Bu arada, geçen iki yıl içinde yaklaşık 30 firma ile 3 bine yakın ziyaretçinin katıldığı fuarda, Adiva, Eke, Yıldırım, Yamaç Mimarlık, Göregen Seba, Çimko AŞ. ile Çukurova Belediyesi’ne “Parlayan Projeler Ödülü” verildi. 
Fuar, 10 Aralık Pazar gününe kadar sürecek ve saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.