“Evde kal, emniyette kal”

GÜNDEM 28.03.2020 - 16:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1468+ kez okundu.
 

“Evde kal, emniyette kal”

Trafik ve Asayiş ekipleri, koronavirüsle ilgili 24 saat uyarıyor.
Dünyada olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan koronavirüs salgını sebebiyle can kayıpları ve vaka sayıları artarken bulaşıcılığının yüksek olduğu toplu mekanlardan uzak kalınması isteniyor. Adana’da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ana arterlerde vatandaşların zorunlu olmadıkça evde kalmaları konusunda megafonla uyarılarda bulundu. Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, “Koronavirüs salgın riski bitene kadar vatandaşlarımıza uyarılarda bulunulmaya devam edilecektir” dedi. Ayrıca salgına dikkat çekmek ve vatandaşları bu konu üzerine yoğunlaştırmak amacıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü girişi, ana arterler ile benzin istasyonlarında bulunan ışıklı uyarı cihazlarında, “Evde kal, emniyette kal / Biz sizin için dışarıdayız siz de bizim için evde kalın / Temas sıfır gönüller bir olsun / Toplu taşıma araçlarını kullanırken sosyal mesafeyi koruyalım / Zorunlu olmadıkça evde kal Adana” uyarıları yapılıyor.
Trafik ve Asayiş ekipleri, koronavirüsle ilgili 24 saat uyarıyor.

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan koronavirüs salgını sebebiyle can kayıpları ve vaka sayıları artarken bulaşıcılığının yüksek olduğu toplu mekanlardan uzak kalınması isteniyor.

Adana’da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ana arterlerde vatandaşların zorunlu olmadıkça evde kalmaları konusunda megafonla uyarılarda bulundu. Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, “Koronavirüs salgın riski bitene kadar vatandaşlarımıza uyarılarda bulunulmaya devam edilecektir” dedi.

Ayrıca salgına dikkat çekmek ve vatandaşları bu konu üzerine yoğunlaştırmak amacıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü girişi, ana arterler ile benzin istasyonlarında bulunan ışıklı uyarı cihazlarında, “Evde kal, emniyette kal / Biz sizin için dışarıdayız siz de bizim için evde kalın / Temas sıfır gönüller bir olsun / Toplu taşıma araçlarını kullanırken sosyal mesafeyi koruyalım / Zorunlu olmadıkça evde kal Adana” uyarıları yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.