Evlilik yolunda ilk adım

16.09.2019 - 15:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1989+ kez okundu.
 

Evlilik yolunda ilk adım

  Koral Ailesinin güzeller güzeli kızı Seren; gönlünü kaptırdığı Birdal Demirhan ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Adana’nın tanınmış isimlerinden Eren ve Murat Koral kardeşler, nişan töreninde iyi bir evsahipliği yapmanın yanı sıra kızkardeşleri Seren’in bu mutlu gününde gönüllerince eğlenmesini bildiler. Gümrük Müfettişi Birdal Demirhan gönlünü kaptırdığı Seren’e kavuşmanın mutluluğunu nişan törenine gelen misafirlerle paylaşırken; gece boyunca pisti bir an olsun boş bırakmadı. Green City Havuzbaşı’nda gerçekleşen nişan töreninde Demirhan ve Koral Aileleri; nişan töreniyle mutlu bir birliktelik için ilk adımı atan genç çiftin sevincine ortak olurken; en az Seren-Birdal çifti kadar heyecanlıydı. Gençlerin birbirine olan uyumu, mutluluğu ve gözlerinin içinin gülümsemesi, gece boyunca davetlilerin dikkatinden kaçmazken, “Darısı düğün törenlerine” temennisinde bulunmayı da ihmal etmediler.

 

Koral Ailesinin güzeller güzeli kızı Seren; gönlünü kaptırdığı Birdal Demirhan ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Adana’nın tanınmış isimlerinden Eren ve Murat Koral kardeşler, nişan töreninde iyi bir evsahipliği yapmanın yanı sıra kızkardeşleri Seren’in bu mutlu gününde gönüllerince eğlenmesini bildiler.

Gümrük Müfettişi Birdal Demirhan gönlünü kaptırdığı Seren’e kavuşmanın mutluluğunu nişan törenine gelen misafirlerle paylaşırken; gece boyunca pisti bir an olsun boş bırakmadı.

Green City Havuzbaşı’nda gerçekleşen nişan töreninde Demirhan ve Koral Aileleri; nişan töreniyle mutlu bir birliktelik için ilk adımı atan genç çiftin sevincine ortak olurken; en az Seren-Birdal çifti kadar heyecanlıydı.

Gençlerin birbirine olan uyumu, mutluluğu ve gözlerinin içinin gülümsemesi, gece boyunca davetlilerin dikkatinden kaçmazken, “Darısı düğün törenlerine” temennisinde bulunmayı da ihmal etmediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.