Eylül’de ekstra puan hediye

GÜNDEM 20.09.2018 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1580+ kez okundu.
 

Eylül’de ekstra puan hediye

Türkiye organize toptan ticaret sektörünün, 69 ildeki 175 mağazasıyla en büyük ve yaygın markası Bizim Toptan, 300 TL ve 5000 TL arasında alışveriş yapan müşterilerine Bizim Puan hediye ediyor. Şirketin yeni kampanyası 30 Eylül’e kadar sürecek.   Türkiye’nin en büyük ve yaygın toptan mağazalar zinciri Bizim Toptan Satış Mağazaları, en iyi fiyatları sunmaya ve müşterisinin yanında olmaya devam ediyor. Bizim Toptan şimdi de yepyeni bir kampanyayla müşterilerinin bütçesine katkı sağlayacak. Bizim Toptan, 300 TL ile 5000 TL arasında alışveriş yapan müşterilerine yüzde 3 Bizim Puan hediye ediyor. Kampanya, eylül sonuna kadar sürecek. Hediye puanlar, müşterilerin Bizim Kart’larına yüklenecek ve 8-31 Ekim tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek. Her koşulda “ticarete destek” Bizim Toptan, perakende sektörünün en önemli oyuncularından biri olarak ülke çapındaki 175 mağazasında; çalışanları, ürün kalitesi ve tazeliği, ürün bulunurluğu, farklı ödeme seçenekleri ve geniş ürün portföyüyle hizmet veriyor. Düzenlediği kampanyayla müşterisinin satın alma gücünü artıran şirket, her koşulda uygulamayı ilke edindiği iyi fiyat ve kaliteli hizmet politikasıyla 2018’in ilk 6 ayında geçen senenin aynı dönemine göre müşteri sayısını da yüzde 27 artırdı.   Bizim Toptan Satış Mağazaları hakkında: 2001 yılında 14 mağaza ile faaliyetlerine başlayan Bizim Toptan Satış Mağazaları, 69 ilde 175 mağazasıyla, Cash & Carry (“Organize Toptan Ticaret”) sektöründe mağaza sayısı bakımından en büyük ve erişilebilirlik açısından en yaygın firmadır. Şirket gıda, alkolsüz içecek, tütün mamulleri, temizlik, kişisel bakım, kağıt ürünleri gibi ana ürün kategorilerinde, Türkiye'de faaliyet gösteren çok uluslu ve uluslararası firmalarla birlikte, saygın ve ticari itibarı yüksek firmaların da markalı ve tüketici nezdinde bilinirliği yüksek ürünlerinin hızlı tüketim sektöründe, yaygın müşteri ağına toptan satışını yapmaktadır. Şirket’in ana müşterileri toptancılar, tüccarlar, bakkallar, marketler, süpermarketler, HoReCa (Otel, restoran ve kafeler) esnaf ve sanatkarlar, işletme mutfakları, ofis hizmeti verenler ve kurumsal şirketlerden oluşmaktadır. Bizim Toptan, müşterilerine yaklaşık 4700 lider marka ve özgün marka çeşitleriyle toptan satış gerçekleştirmektedir. Bizim Toptan, Borsa İstanbul’da BIZIM koduyla işlem görmektedir. Seç Marketler, Bizim Toptan Satış Mağazaları’nın 2014 yılında bünyesine kattığı ve ana tedarikçisi olduğu iş ortaklığı modelidir. Seç Marketler’in işleyişi, Bizim Toptan’ın sahip olduğu geniş ürün portföyü ve satın alma gücü ile sistem kapsamındaki marketlere avantajlı fiyatlardan mal ve hizmet sunulması temeline dayanmaktadır.  

Türkiye organize toptan ticaret sektörünün, 69 ildeki 175 mağazasıyla en büyük ve yaygın markası Bizim Toptan, 300 TL ve 5000 TL arasında alışveriş yapan müşterilerine Bizim Puan hediye ediyor. Şirketin yeni kampanyası 30 Eylül’e kadar sürecek.

 

Türkiye’nin en büyük ve yaygın toptan mağazalar zinciri Bizim Toptan Satış Mağazaları, en iyi fiyatları sunmaya ve müşterisinin yanında olmaya devam ediyor. Bizim Toptan şimdi de yepyeni bir kampanyayla müşterilerinin bütçesine katkı sağlayacak.

Bizim Toptan, 300 TL ile 5000 TL arasında alışveriş yapan müşterilerine yüzde 3 Bizim Puan hediye ediyor. Kampanya, eylül sonuna kadar sürecek. Hediye puanlar, müşterilerin Bizim Kart’larına yüklenecek ve 8-31 Ekim tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek.

Her koşulda “ticarete destek”

Bizim Toptan, perakende sektörünün en önemli oyuncularından biri olarak ülke çapındaki 175 mağazasında; çalışanları, ürün kalitesi ve tazeliği, ürün bulunurluğu, farklı ödeme seçenekleri ve geniş ürün portföyüyle hizmet veriyor.

Düzenlediği kampanyayla müşterisinin satın alma gücünü artıran şirket, her koşulda uygulamayı ilke edindiği iyi fiyat ve kaliteli hizmet politikasıyla 2018’in ilk 6 ayında geçen senenin aynı dönemine göre müşteri sayısını da yüzde 27 artırdı.

 

Bizim Toptan Satış Mağazaları hakkında:

2001 yılında 14 mağaza ile faaliyetlerine başlayan Bizim Toptan Satış Mağazaları, 69 ilde 175 mağazasıyla, Cash & Carry (“Organize Toptan Ticaret”) sektöründe mağaza sayısı bakımından en büyük ve erişilebilirlik açısından en yaygın firmadır. Şirket gıda, alkolsüz içecek, tütün mamulleri, temizlik, kişisel bakım, kağıt ürünleri gibi ana ürün kategorilerinde, Türkiye'de faaliyet gösteren çok uluslu ve uluslararası firmalarla birlikte, saygın ve ticari itibarı yüksek firmaların da markalı ve tüketici nezdinde bilinirliği yüksek ürünlerinin hızlı tüketim sektöründe, yaygın müşteri ağına toptan satışını yapmaktadır. Şirket’in ana müşterileri toptancılar, tüccarlar, bakkallar, marketler, süpermarketler, HoReCa (Otel, restoran ve kafeler) esnaf ve sanatkarlar, işletme mutfakları, ofis hizmeti verenler ve kurumsal şirketlerden oluşmaktadır. Bizim Toptan, müşterilerine yaklaşık 4700 lider marka ve özgün marka çeşitleriyle toptan satış gerçekleştirmektedir. Bizim Toptan, Borsa İstanbul’da BIZIM koduyla işlem görmektedir. Seç Marketler, Bizim Toptan Satış Mağazaları’nın 2014 yılında bünyesine kattığı ve ana tedarikçisi olduğu iş ortaklığı modelidir. Seç Marketler’in işleyişi, Bizim Toptan’ın sahip olduğu geniş ürün portföyü ve satın alma gücü ile sistem kapsamındaki marketlere avantajlı fiyatlardan mal ve hizmet sunulması temeline dayanmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.