Ezeli rekabetin kazananı yok!

SPOR 04.10.2020 - 21:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1208+ kez okundu.
 

Ezeli rekabetin kazananı yok!

  Adana Demirspor ile Adanaspor arasındaki derbi maçta kazanan olmadı. İki Adana takımı da golsüz berabere kalarak birer puana razı oldu.  Karşılaşma, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda pandemiden dolayı seyircisiz oynandı. Maçın en önemli anları ikinci yarıda yaşandı. 72. dakikada Adanaspor’un atağında sağ kanatta topla buluşan Ozegowiç, iyi ortaladı. Topu önünde bulan ve oyuna yeni giren Ergin Keleş, meşin yuvarlağı kaleciye teslim etti. Adanaspor mutlak golden oldu.   84. dakikada Adana Demirspor atağında, Gökhan İnler, ceza sahasına iyi orta yaptı. Mehmet Akyüz boş durumda çok kötü kafa vurdu, top oyun alanının dışına çıktı.  89. dakikada Adana Demirspor’un korner atışını Gökhan İnler kullandı, Resul kafayı vurdu, ancak meşin yuvarlak dışarı çıktı.  90+4’te Adana Demirspor atağında, Süleyman ceza sahası içinde ortaladı, Lanzafame iyi vurdu, ancak Adanaspor’un kalecisi Karaçiç gole izin vermedi.  Adana Demirspor Kulubü Başkanı Murat Sancak, cezalı olduğundan dolayı karşılaşmayı stadı gören bir apartmanın balkonundan izledi.  62. ezeli rekabetle birlikte, 24 karşılaşma eşitlikle noktalanmış oldu.  Adanaspor’u karşılaşmaya teknik direktör Yunus Murat Ceylan hazırladı. Mavi-lacivertlilerin başında ise teknik direktör Ümit Özat yeraldı. Bu sezon iki takım da mağlubiyet yaşamadı. Alınan bu sonuçla mavi lacivertliler bu sezon ligde çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik; Adanaspor ise 4 maçta bir galibiyet ve 3 beraberlik almış oldu.

 

Adana Demirspor ile Adanaspor arasındaki derbi maçta kazanan olmadı. İki Adana takımı da golsüz berabere kalarak birer puana razı oldu. 
Karşılaşma, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda pandemiden dolayı seyircisiz oynandı. Maçın en önemli anları ikinci yarıda yaşandı. 72. dakikada Adanaspor’un atağında sağ kanatta topla buluşan Ozegowiç, iyi ortaladı. Topu önünde bulan ve oyuna yeni giren Ergin Keleş, meşin yuvarlağı kaleciye teslim etti. Adanaspor mutlak golden oldu.  
84. dakikada Adana Demirspor atağında, Gökhan İnler, ceza sahasına iyi orta yaptı. Mehmet Akyüz boş durumda çok kötü kafa vurdu, top oyun alanının dışına çıktı. 
89. dakikada Adana Demirspor’un korner atışını Gökhan İnler kullandı, Resul kafayı vurdu, ancak meşin yuvarlak dışarı çıktı. 
90+4’te Adana Demirspor atağında, Süleyman ceza sahası içinde ortaladı, Lanzafame iyi vurdu, ancak Adanaspor’un kalecisi Karaçiç gole izin vermedi. 
Adana Demirspor Kulubü Başkanı Murat Sancak, cezalı olduğundan dolayı karşılaşmayı stadı gören bir apartmanın balkonundan izledi. 
62. ezeli rekabetle birlikte, 24 karşılaşma eşitlikle noktalanmış oldu. 
Adanaspor’u karşılaşmaya teknik direktör Yunus Murat Ceylan hazırladı. Mavi-lacivertlilerin başında ise teknik direktör Ümit Özat yeraldı. Bu sezon iki takım da mağlubiyet yaşamadı. Alınan bu sonuçla mavi lacivertliler bu sezon ligde çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik; Adanaspor ise 4 maçta bir galibiyet ve 3 beraberlik almış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.