FIRINLARDA 350 GRAM PİDE 3 LİRA

EKONOMİ 01.05.2020 - 17:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1871+ kez okundu.
 

FIRINLARDA 350 GRAM PİDE 3 LİRA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi Halk Ekmek tarafından üretimine başlanan Ramazan pidesinin fiyatı 1 lira olacak. İBB Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından Halk Ekmek'in Ramazan'da pide üretimine başladığını ve pidelerin 1 TL'den satışa sunulacağını duyurdu. Ongun yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "İstanbullulara en ucuz ve sağlıklı ekmeği sunan Halk Ekmek, Ramazan'da pide üretimine de başladı. Vatandaşlarımız 1 TL'den satışa sunulacak pideleri Halk Ekmek büfelerinden temin edebilirler"  

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi Halk Ekmek tarafından üretimine başlanan Ramazan pidesinin fiyatı 1 lira olacak.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından Halk Ekmek'in Ramazan'da pide üretimine başladığını ve pidelerin 1 TL'den satışa sunulacağını duyurdu.

Ongun yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İstanbullulara en ucuz ve sağlıklı ekmeği sunan Halk Ekmek, Ramazan'da pide üretimine de başladı. Vatandaşlarımız 1 TL'den satışa sunulacak pideleri Halk Ekmek büfelerinden temin edebilirler"

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.