FIRAT ÇAKIROĞLU DUALARLA ANILIYOR

KÜLTÜR-SANAT 21.02.2018 - 13:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2203+ kez okundu.
 

FIRAT ÇAKIROĞLU DUALARLA ANILIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Kadın Kolları tarafından Ege Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisiyken teröristlerce katledilen şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadetinin üçüncü yılı dolayısıyla mevlüt programı düzenlendi.
Düzenlenen programa MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Alev Ataş, MHP Kozan İlçe Kadın Kolları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. "BU DAVA İÇİN FIRAT GİBİ CAN VERMEYE DE BU DAVAYA NİCE FIRATLAR YETİŞTİRMEYE DE HAZIRIZ" Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun dualarla anıldığı program sonunda bir açıklama yapan MHP Kozan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nur Figan Menteş, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in tarihin her döneminde türlü engellerle karşı karşıya kaldığını, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadetinin 'karşıt görüşlü öğrenci grupları arasında çıkan bir çatışma' denilerek lanse edilmesinin kabul edilemez olduğunu belirterek "Bu dava Türklük davası, Allah davasıdır... Bu dava için Fırat gibi can vermeye de bu davaya nice Fırat'lar yetiştirmeye de hazırız. Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe teşkilatı olarak ilçe başkanımız Nihat Atlı'nın desteği ile Kozan'da uyuşturucu ile mücadele ediyor, bilinçli, okuyan, donanımlı bir neslin hakim olması için çaba sarf ediyoruz. İnanıyorum ki Kozan, Fırat gibi nice yürekli yiğidi bağrında yetiştirecek" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Kadın Kolları tarafından Ege Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisiyken teröristlerce katledilen şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadetinin üçüncü yılı dolayısıyla mevlüt programı düzenlendi.

Düzenlenen programa MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Alev Ataş, MHP Kozan İlçe Kadın Kolları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

"BU DAVA İÇİN FIRAT GİBİ CAN VERMEYE DE BU DAVAYA NİCE FIRATLAR YETİŞTİRMEYE DE HAZIRIZ"

Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun dualarla anıldığı program sonunda bir açıklama yapan MHP Kozan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nur Figan Menteş, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in tarihin her döneminde türlü engellerle karşı karşıya kaldığını, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadetinin 'karşıt görüşlü öğrenci grupları arasında çıkan bir çatışma' denilerek lanse edilmesinin kabul edilemez olduğunu belirterek "Bu dava Türklük davası, Allah davasıdır... Bu dava için Fırat gibi can vermeye de bu davaya nice Fırat'lar yetiştirmeye de hazırız. Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe teşkilatı olarak ilçe başkanımız Nihat Atlı'nın desteği ile Kozan'da uyuşturucu ile mücadele ediyor, bilinçli, okuyan, donanımlı bir neslin hakim olması için çaba sarf ediyoruz. İnanıyorum ki Kozan, Fırat gibi nice yürekli yiğidi bağrında yetiştirecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.