Fahriye Evcen iş şıklığını günün her saatine taşıyan Koton Business Koleksiyonu ile ekranlarda…

17.02.2018 - 08:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2468+ kez okundu.
 

Fahriye Evcen iş şıklığını günün her saatine taşıyan Koton Business Koleksiyonu ile ekranlarda…

  Fahriye Evcen, Koton Reklam Filmi için Yeniden Kamera Karşısına Geçti: ‘İş’te Moda, Şimdi Her Yerde Moda’ Marka yüzü olduğu Koton’un sezonun en yeni trendlerini yansıtan Business Koleksiyonu için kamera karşısına geçen Fahriye Evcen, kadınların iş dünyasında her alanda giyilebilecek Koton Business Koleksiyonu ile özgürlüğü ve modernliği yansıtan pozlar verdi. Koton’un marka yüzü Fahriye Evcen, Koton için bir kez daha kamera karşısına geçti. ‘İş’te Moda, Şimdi Her Yerde Moda’ sloganıyla ekranlarda yer alan Evcen’in yeni reklam filmi, Koton’un yeni koleksiyonunun sadece iş dünyasında değil, yaşamın farklı alanlarında da kullanılabileceği mesajını verdi. Birbirinden renkli ve hareketli sahneleriyle dikkat çeken reklam filminde Fahriye Evcen, bu defa aktif, çalışan bir iş kadını olarak karşımıza çıkıyor. Ofis, sinema, konser, alışveriş ve doğum günü partisi gibi farklı ortamlarda, ekoselerin ve çizgilerin hakimiyetinin güçlü şekilde hissedildiği tasarımlarla görüntülenen Evcen, güzelliği, neşesi ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.   Koton Business Koleksiyonu, modern çizgilerin yanı sıra hareket rahatlığı sunan kalıplar, kaliteli kumaşlar ve sezonun en trend renk ve dokuları ile dikkat çekiyor.  

 

Fahriye Evcen, Koton Reklam Filmi için Yeniden Kamera Karşısına Geçti: ‘İş’te Moda, Şimdi Her Yerde Moda’

Marka yüzü olduğu Koton’un sezonun en yeni trendlerini yansıtan Business Koleksiyonu için kamera karşısına geçen Fahriye Evcen, kadınların iş dünyasında her alanda giyilebilecek Koton Business Koleksiyonu ile özgürlüğü ve modernliği yansıtan pozlar verdi.

Koton’un marka yüzü Fahriye Evcen, Koton için bir kez daha kamera karşısına geçti. ‘İş’te Moda, Şimdi Her Yerde Moda’ sloganıyla ekranlarda yer alan Evcen’in yeni reklam filmi, Koton’un yeni koleksiyonunun sadece iş dünyasında değil, yaşamın farklı alanlarında da kullanılabileceği mesajını verdi.

Birbirinden renkli ve hareketli sahneleriyle dikkat çeken reklam filminde Fahriye Evcen, bu defa aktif, çalışan bir iş kadını olarak karşımıza çıkıyor. Ofis, sinema, konser, alışveriş ve doğum günü partisi gibi farklı ortamlarda, ekoselerin ve çizgilerin hakimiyetinin güçlü şekilde hissedildiği tasarımlarla görüntülenen Evcen, güzelliği, neşesi ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.  

Koton Business Koleksiyonu, modern çizgilerin yanı sıra hareket rahatlığı sunan kalıplar, kaliteli kumaşlar ve sezonun en trend renk ve dokuları ile dikkat çekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.