FAWORİ, YENİ ENDÜSTRİYEL BOYASINI PAZARA SUNDU

GÜNDEM 17.08.2019 - 11:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2154+ kez okundu.
 

FAWORİ, YENİ ENDÜSTRİYEL BOYASINI PAZARA SUNDU

        Geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım kanallarıyla Türk boya sektörünün en önemli markalarından Fawori, yeni Endüstriyel Boyası’yla çözümler üretmeye devam ediyor.     Geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım kanalıyla, boya ve mantolamada hem iyi kalite hem iyi fiyat anlayışının ülkemizdeki temsilcisi olan Fawori, ürün gamına ideal parlaklık, ideal fiyat dengesine sahip Fawori İdeal Endüstriyel Boya’yı ekledi.   Fawori İdeal Endüstriyel Boya, çelik yapılar, tarım, ev, bahçe aletleri, otomotiv yedek parça, araç üstü ekipman ve sanayi makineleri gibi endüstriyel sektörlerde kullanılan metal aksamların boyanmasında güvenle kullanılıyor.   Güncel renk trendlerinden oluşan kartelasıyla birlikte sektörün beğenisine sunulan Fawori İdeal Endüstriyel Boya, uygulandıktan sonra metal yüzeylere üstün yapışma gücüyle tutunarak ve hızla kuruyarak zamandan da tasarruf sağlıyor.
 

 

 

 

Geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım kanallarıyla Türk boya sektörünün en önemli markalarından Fawori, yeni Endüstriyel Boyası’yla çözümler üretmeye devam ediyor.

 

 

Geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım kanalıyla, boya ve mantolamada hem iyi kalite hem iyi fiyat anlayışının ülkemizdeki temsilcisi olan Fawori, ürün gamına ideal parlaklık, ideal fiyat dengesine sahip Fawori İdeal Endüstriyel Boya’yı ekledi.

 

Fawori İdeal Endüstriyel Boya, çelik yapılar, tarım, ev, bahçe aletleri, otomotiv yedek parça, araç üstü ekipman ve sanayi makineleri gibi endüstriyel sektörlerde kullanılan metal aksamların boyanmasında güvenle kullanılıyor.

 

Güncel renk trendlerinden oluşan kartelasıyla birlikte sektörün beğenisine sunulan Fawori İdeal Endüstriyel Boya, uygulandıktan sonra metal yüzeylere üstün yapışma gücüyle tutunarak ve hızla kuruyarak zamandan da tasarruf sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.