Festival coşkusu başladı

05.04.2018 - 16:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2248+ kez okundu.
 

Festival coşkusu başladı

Nisan'da Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri başladı. Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki stantlar açıldı, konser ve çocuk etkinlikleri gün boyu devam etti. Etkinlikler animasyonlar halk oyunları gösterileriyle devam ederken, Şinasi Efendi Sokağı’nda da stantlar açıldı. Atatürk Parkı’nda fotoğraflar sergilenirken, firmalar ücretsiz promosyon ürünleri dağıttı.  Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından tiyatro, dans ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Mehmetçik Türküleri konserinin ardından davul zurna gösteresi gerçekleştirildi.

Nisan'da Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri başladı. Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki stantlar açıldı, konser ve çocuk etkinlikleri gün boyu devam etti. Etkinlikler animasyonlar halk oyunları gösterileriyle devam ederken, Şinasi Efendi Sokağı’nda da stantlar açıldı. Atatürk Parkı’nda fotoğraflar sergilenirken, firmalar ücretsiz promosyon ürünleri dağıttı. 

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından tiyatro, dans ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Mehmetçik Türküleri konserinin ardından davul zurna gösteresi gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.