Final Ailesi YKS İçin Bir Arada

SPOR 16.10.2017 - 14:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2875+ kez okundu.
 

Final Ailesi YKS İçin Bir Arada

  Adana Final Okulları, üniversiteye giriş sınavındaki değişiklikleri değerlendirmek ve bu doğrultuda yapılacak düzenlemeleri aktarmak üzere toplantı düzenledi. Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem önderliğinde düzenlenen toplantıya, Final Eğitim Kurumları Test Üretim Birimleri Türkiye Geneli Bölüm Başkanları, Ertem Matbaa sahibi Mustafa Ertem, Final Okulları Türkiye Geneli Yayın Hazırlama Komisyon Başkanları ve Yöneticileri katıldı. Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, 38 yıldır içinde bulundukları eğitim hayatında,  değişen sistem ve koşullara dergi, test, deneme sınavı, kitap ve soru yapısı anlamında  en kısa sürede uyum sağladıklarını açıkladı. Ayrıca Ertem, “Bize güvenen ve çocuklarını emanet eden velilerimize karşı sorumluluğumuzu açıklanan yeni düzenleme paralelinde, bilimsel veriler ışığında, en hızlı şekilde çalışmalar yaparak  yerine getireceğiz” dedi. Final Ailesi’nin deneyimli kadrosu ile Adana ve İstanbul’da eşzamanlı yapılan bu toplantılarda,  Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) çerçevesinde tüm dergi, kitap, test ve kurslardaki ders programları yenilendi.  

 

Adana Final Okulları, üniversiteye giriş sınavındaki değişiklikleri değerlendirmek ve bu doğrultuda yapılacak düzenlemeleri aktarmak üzere toplantı düzenledi. Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem önderliğinde düzenlenen toplantıya, Final Eğitim Kurumları Test Üretim Birimleri Türkiye Geneli Bölüm Başkanları, Ertem Matbaa sahibi Mustafa Ertem, Final Okulları Türkiye Geneli Yayın Hazırlama Komisyon Başkanları ve Yöneticileri katıldı.

Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, 38 yıldır içinde bulundukları eğitim hayatında,  değişen sistem ve koşullara dergi, test, deneme sınavı, kitap ve soru yapısı anlamında  en kısa sürede uyum sağladıklarını açıkladı. Ayrıca Ertem, “Bize güvenen ve çocuklarını emanet eden velilerimize karşı sorumluluğumuzu açıklanan yeni düzenleme paralelinde, bilimsel veriler ışığında, en hızlı şekilde çalışmalar yaparak  yerine getireceğiz” dedi.

Final Ailesi’nin deneyimli kadrosu ile Adana ve İstanbul’da eşzamanlı yapılan bu toplantılarda,  Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) çerçevesinde tüm dergi, kitap, test ve kurslardaki ders programları yenilendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.