Final’de 19 Mayıs Coşkusu

EĞİTİM 20.05.2019 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1628+ kez okundu.
 

Final’de 19 Mayıs Coşkusu

  Adana Final Okulları, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a Çıkışının 100. Yıl Dönümünü Çeşitli Etkinliklerle Kutladı. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Adana Final Okulları’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Türk Tarih Kurumu Eski Başkanı Yusuf Halaçoğlu’nun öğrencilere, Samsun’a Çıkış Ruhu’nu anlattığı söyleşisi ile başlayan etkinlikler, hafta boyunca okulun kampüsünde düzenlenen gençlik turnuvası, gençlik konseri ile devam ederken son olarak tiyatro salonunda günün anlam ve önemine uygun düzenlenen Anma Töreni ile kutlandı. Adana Final Okulları Genel Müdürü M.Turhan Orhan’ın yanı sıra okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin katıldığı kutlama saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunmasının ardından başladı. Gençliğin Ata’ya Cevabının okunmasının ardından, lise öğrencilerinden oluşan koro şarkılar seslendirdi. Slayt gösterileri ile zenginleştirilen program folklor gösterisinin ardından salondaki öğrencilerin dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteri açıp “Atam İzindeyiz “ sloganı ile son buldu. Anma programı sonrası öğrenciler,  Adana Final Okulları Müzik Grubu’nun, okulun kampüsünde verdiği konser ile eğlendi.      

 

Adana Final Okulları, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a Çıkışının 100. Yıl Dönümünü Çeşitli Etkinliklerle Kutladı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Adana Final Okulları’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Türk Tarih Kurumu Eski Başkanı Yusuf Halaçoğlu’nun öğrencilere, Samsun’a Çıkış Ruhu’nu anlattığı söyleşisi ile başlayan etkinlikler, hafta boyunca okulun kampüsünde düzenlenen gençlik turnuvası, gençlik konseri ile devam ederken son olarak tiyatro salonunda günün anlam ve önemine uygun düzenlenen Anma Töreni ile kutlandı.

Adana Final Okulları Genel Müdürü M.Turhan Orhan’ın yanı sıra okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin katıldığı kutlama saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunmasının ardından başladı. Gençliğin Ata’ya Cevabının okunmasının ardından, lise öğrencilerinden oluşan koro şarkılar seslendirdi. Slayt gösterileri ile zenginleştirilen program folklor gösterisinin ardından salondaki öğrencilerin dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteri açıp “Atam İzindeyiz “ sloganı ile son buldu.

Anma programı sonrası öğrenciler,  Adana Final Okulları Müzik Grubu’nun, okulun kampüsünde verdiği konser ile eğlendi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.