FİNAL OKULLARI HOLLANDA’DA

EĞİTİM 12.04.2019 - 12:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1927+ kez okundu.
 

FİNAL OKULLARI HOLLANDA’DA

Adana Final Anadolu ve Fen Lisesi Öğrencileri 03-07 Nisan 2019 tarihleri arasında 22.’si yapılan ve Hollanda Haarlem’deki uluslararası okul olan Stedelijk Gymnasium tarafından düzenlenen HMUN (Haarlem Model United Nations) konferansına katıldı. Lise ve üniversite öğrencilerinin Birleşmiş Milletler ‘deki güncel konuları tartıştığı, devletler ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin rollerini öğrencilerin üstlendiği bir simülasyonu olan konferansa Adana Final Okulları’ndan MUN Koordinatörü Mehmet Toyguş başkanlığında 12 kişilik bir ekip katıldı. Dünya genelinde ise Portekiz, Fransa, İspanya, İngiltere,  Romanya, Norveç, Yunanistan, Hollanda, İtalya, Katar, Almanya ve Arnavutluk’tan 40’dan fazla okul 600 öğrenci ile katıldı. Ele aldıkları konulara  büyük bir titizlikle hazırlanan Adana Final öğrencilerinden; Hollanda’yı temsil eden Aliemir Şanal, Kaan Arıkoğlu, Berceste Satar, Tuna Akın Özdemir, Arda Yılmaz, Buluthan Yarar, Fatma Özge Erkayhan ve İzzet Demir Esendemir; Letonya’yı temsil eden Buğra Kağan Acar; Paraguay’ı temsil eden Seyhan Kara, Ramazan Yiğit Hanta ve Andorra’yı temsil eden Buğra Alp Tunca sunumlarını İngilizce olarak başarıyla sundu.  

Adana Final Anadolu ve Fen Lisesi Öğrencileri 03-07 Nisan 2019 tarihleri arasında 22.’si yapılan ve Hollanda Haarlem’deki uluslararası okul olan Stedelijk Gymnasium tarafından düzenlenen HMUN (Haarlem Model United Nations) konferansına katıldı.

Lise ve üniversite öğrencilerinin Birleşmiş Milletler ‘deki güncel konuları tartıştığı, devletler ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin rollerini öğrencilerin üstlendiği bir simülasyonu olan konferansa Adana Final Okulları’ndan MUN Koordinatörü Mehmet Toyguş başkanlığında 12 kişilik bir ekip katıldı. Dünya genelinde ise Portekiz, Fransa, İspanya, İngiltere,  Romanya, Norveç, Yunanistan, Hollanda, İtalya, Katar, Almanya ve Arnavutluk’tan 40’dan fazla okul 600 öğrenci ile katıldı. Ele aldıkları konulara  büyük bir titizlikle hazırlanan Adana Final öğrencilerinden; Hollanda’yı temsil eden Aliemir Şanal, Kaan Arıkoğlu, Berceste Satar, Tuna Akın Özdemir, Arda Yılmaz, Buluthan Yarar, Fatma Özge Erkayhan ve İzzet Demir Esendemir; Letonya’yı temsil eden Buğra Kağan Acar; Paraguay’ı temsil eden Seyhan Kara, Ramazan Yiğit Hanta ve Andorra’yı temsil eden Buğra Alp Tunca sunumlarını İngilizce olarak başarıyla sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.