FİŞE DİKKAT!

GÜNDEM 13.01.2019 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3076+ kez okundu.
 

FİŞE DİKKAT!

  YANLIŞ HESAP ZORA SOKUYOR  Adana’da son zamanlarda özellikle bazı zincir marketlerde, kasadaki fazla hesap vatandaşları çileden çıkarıyor. Enflasyondan değil kasadaki yanlış hesaba öfkelenenler; sosyal medyada da bu duruma dikkat çekip tepki gösteriyor.  SON ZAMANLARDA ARTTI  Son zamanlarda özellikle sosyal medyada önemli zincir marketlerdeki yanlış hesaplar dikkat çekiyor. Kasada, artan fiyatlardan değil yanlış hesaptan fazladan para ödeyenler çoğaldı. Adana’da da bir vatandaş, aldığı ürünlerle-fişteki arasındaki farkı erken görüp markete geliyor. Yeniden yapılan hesaplamada, 93 lira verdiği ürünler için 43 liralık fazladan ödeme yaptığı ortaya çıkıyor. Vatandaş, “Ben yanlışlığı fark etmezsem ne olacak?” diye de soruyor. Kasiyer ise hatasını kabul edip yanlışlığı düzeltiyor.   FİŞLERİNİZİ KONTROL EDİN  Vatandaşların her zaman; kendilerine verilen fişlerde aldıkları ürünleri ve fiyatlarını kontrol etmelerinin ceplerinden fazla para çıkmasının önüne geçebileceği belirtiliyor.

 

YANLIŞ HESAP ZORA SOKUYOR 
Adana’da son zamanlarda özellikle bazı zincir marketlerde, kasadaki fazla hesap vatandaşları çileden çıkarıyor. Enflasyondan değil kasadaki yanlış hesaba öfkelenenler; sosyal medyada da bu duruma dikkat çekip tepki gösteriyor. 
SON ZAMANLARDA ARTTI 
Son zamanlarda özellikle sosyal medyada önemli zincir marketlerdeki yanlış hesaplar dikkat çekiyor. Kasada, artan fiyatlardan değil yanlış hesaptan fazladan para ödeyenler çoğaldı. Adana’da da bir vatandaş, aldığı ürünlerle-fişteki arasındaki farkı erken görüp markete geliyor. Yeniden yapılan hesaplamada, 93 lira verdiği ürünler için 43 liralık fazladan ödeme yaptığı ortaya çıkıyor. Vatandaş, “Ben yanlışlığı fark etmezsem ne olacak?” diye de soruyor. Kasiyer ise hatasını kabul edip yanlışlığı düzeltiyor.  
FİŞLERİNİZİ KONTROL EDİN 
Vatandaşların her zaman; kendilerine verilen fişlerde aldıkları ürünleri ve fiyatlarını kontrol etmelerinin ceplerinden fazla para çıkmasının önüne geçebileceği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.