FLORMAR NUDE & SMOKY FAR PALETİ İLE MUHTEŞEM BAKIŞLAR

26.08.2017 - 08:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1816+ kez okundu.
 

FLORMAR NUDE & SMOKY FAR PALETİ İLE MUHTEŞEM BAKIŞLAR

  Flormar “Nude & Smoky” far paleti ile ışıltıyı gözlerine taşı! Flormar’ın “Nude & Smoky” far paletlerini keşfettiniz mi? Gözlerinize belirginlik kazandırmak ve vurgulamak için her biri farklı görünümler yaratmanızı sağlayacak on tondan oluşan “Nude & Smoky” far paletleri ile gözlerin ışıldamaya hazır! Derin bakışların gizemi:  “Nude & Smoky” far paleti! Nude ve Smoky far paletleri; kremsi yapısı, yarı mat ve sedefli dokusu ile göz makyajının olmazsa olmazı! Palet içerisindeki tüm renkler birbiriyle başarılı bir şekilde karıştırılabilirken eşsiz bir kalıcılık sunar. Flormar “Nude & Smoky“  far paletleri paraben, D5 ve mineral yağ içermezken, içerisinde bulunan jojoba yağı ile de cildi besler.  

 

Flormar “Nude & Smoky” far paleti ile ışıltıyı gözlerine taşı!

Flormar’ın “Nude & Smoky” far paletlerini keşfettiniz mi? Gözlerinize belirginlik kazandırmak ve vurgulamak için her biri farklı görünümler yaratmanızı sağlayacak on tondan oluşan “Nude & Smoky” far paletleri ile gözlerin ışıldamaya hazır!

Derin bakışların gizemi:  “Nude & Smoky” far paleti!

Nude ve Smoky far paletleri; kremsi yapısı, yarı mat ve sedefli dokusu ile göz makyajının olmazsa olmazı! Palet içerisindeki tüm renkler birbiriyle başarılı bir şekilde karıştırılabilirken eşsiz bir kalıcılık sunar.

Flormar “Nude & Smoky“  far paletleri paraben, D5 ve mineral yağ içermezken, içerisinde bulunan jojoba yağı ile de cildi besler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.