FOTOĞRAFÇILARDAN BAŞKAN SÖZÜTEK'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ…

GÜNDEM 19.03.2018 - 14:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2439+ kez okundu.
 

FOTOĞRAFÇILARDAN BAŞKAN SÖZÜTEK'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ…

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası'nda olağan genel kurulda iki listeyle yapılan seçimi kazanarak görevlerine devam eden Başkan Bünyamin Yüce ile yönetim kurulu üyeleri, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'e teşekkür ziyaretinde bulundular.   Birlik Başkanı Sözütek'i, Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası'ndaki makamında çiçekle ziyaret ederek, seçim sürecindeki ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yüce ile yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreter Çiğdem Yağlı, fotoğrafçı esnafının sıkıntılarını dile getirirken, yeni dönemde planladıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdiler.   Birlik Başkanı Sözütek de, Başkan Yüce'nin şahsında Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası'nın yeni yönetim ve denetim kurulu ile üyelerini tebrik ederken, başarı dileğinde bulundu. Sözütek, "Küçük esnaf ve sanatkarlarımız, değişen ve gelişen günümüz teknoloji karşısında yeterli finansı bularak, kendisini geliştirme konusunda sıkıntılar yaşıyor. Bu konuda da KOSGEB kredilerinin artırılarak, her esnafımıza yansıyacak şekilde verilmesini istiyoruz.  Bu arada, kayıt dışı çalışanlara karşı da devletimiz ve belediyelerimizin yetkili birimlerinden destek istiyoruz. İnşallah, sorunları azim ve sabırla üzerine giderek çözeceğiz"dedi

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası'nda olağan genel kurulda iki listeyle yapılan seçimi kazanarak görevlerine devam eden Başkan Bünyamin Yüce ile yönetim kurulu üyeleri, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'e teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

Birlik Başkanı Sözütek'i, Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası'ndaki makamında çiçekle ziyaret ederek, seçim sürecindeki ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yüce ile yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreter Çiğdem Yağlı, fotoğrafçı esnafının sıkıntılarını dile getirirken, yeni dönemde planladıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdiler.

 

Birlik Başkanı Sözütek de, Başkan Yüce'nin şahsında Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası'nın yeni yönetim ve denetim kurulu ile üyelerini tebrik ederken, başarı dileğinde bulundu. Sözütek, "Küçük esnaf ve sanatkarlarımız, değişen ve gelişen günümüz teknoloji karşısında yeterli finansı bularak, kendisini geliştirme konusunda sıkıntılar yaşıyor. Bu konuda da KOSGEB kredilerinin artırılarak, her esnafımıza yansıyacak şekilde verilmesini istiyoruz.  Bu arada, kayıt dışı çalışanlara karşı da devletimiz ve belediyelerimizin yetkili birimlerinden destek istiyoruz. İnşallah, sorunları azim ve sabırla üzerine giderek çözeceğiz"dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.