FUNDA ADAMHASAN AVUKATLIK RUHSATINI ALDI

GÜNDEM 08.10.2018 - 17:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1863+ kez okundu.
 

FUNDA ADAMHASAN AVUKATLIK RUHSATINI ALDI

Gazetemizin Hukuk Danışmanı Avukat Fikret Adamhasan’ın kızı Funda Adamhasan Avukatlık Ruhsatı’nı törenle aldı.  Adana Barosu’nda düzenlenen törene, Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Av. Fikret Adamhasan, eşi Şermin Adamhasan ile Funda Adamhasan katıldı.  Stajını tamamlayan Funda Adamhasan, babasıyla annesinin her anında, her koşulda ellerini sımsıkı tutup bırakmadıklarını belirterek, bundan dolayı kendilerine teşekkür etti. Funda Adamhasan, “Mükemmel başkanımız ve yönetim kurulu ile benimle bu anı paylaşan herkese teşekkür ediyorum” dedi.  Avukat Fikret Adamhasan da bir baba olarak en güzel anını yaşadığını söyledi. Adamhasan, “Kızımla her zaman gurur duydum, her zaman başarılıydı. Yolu açık olsun, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu. Anne Şermin Adamhasan ise her zaman kızının avukat olmasını hayal ettiğini söyledi. Anne Adamhasan, “Bir hayalim daha var, profesör olmasını istiyorum” dedi. Baro Başkanı Av. Veli Küçük de yeni hayatında Funda Adamhasan’a başarı diledi.

Gazetemizin Hukuk Danışmanı Avukat Fikret Adamhasan’ın kızı Funda Adamhasan Avukatlık Ruhsatı’nı törenle aldı. 

Adana Barosu’nda düzenlenen törene, Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Av. Fikret Adamhasan, eşi Şermin Adamhasan ile Funda Adamhasan katıldı. 
Stajını tamamlayan Funda Adamhasan, babasıyla annesinin her anında, her koşulda ellerini sımsıkı tutup bırakmadıklarını belirterek, bundan dolayı kendilerine teşekkür etti. Funda Adamhasan, “Mükemmel başkanımız ve yönetim kurulu ile benimle bu anı paylaşan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Avukat Fikret Adamhasan da bir baba olarak en güzel anını yaşadığını söyledi. Adamhasan, “Kızımla her zaman gurur duydum, her zaman başarılıydı. Yolu açık olsun, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu. Anne Şermin Adamhasan ise her zaman kızının avukat olmasını hayal ettiğini söyledi. Anne Adamhasan, “Bir hayalim daha var, profesör olmasını istiyorum” dedi. Baro Başkanı Av. Veli Küçük de yeni hayatında Funda Adamhasan’a başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.