G-20'de Fransız Bakan'ın Eflatun Çorapları Olay Oldu!

DÜNYA 18.03.2017 - 08:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1932+ kez okundu.
 

G-20'de Fransız Bakan'ın Eflatun Çorapları Olay Oldu!

20 zirvesi aile fotoğraflarında en çok dikkati çeken, Fransa Maliye Bakanı Sapin'in parlak eflatun çorapları oldu.
Almanya'nın Baden Baden kentinde bu akşam saat 19.30'da sona eren G-20 zirvesinin ardından, delegasyon üyeleri birlikte aile fotoğrafı çektirdi. ÇORAPLARI SIRITTI Aile fotoğrafında en ön sırada oturan Fransız Maliye Bakanı Michel Sapin'in parlak eflatun renginde çorabı herkesin dikkatini çekti. Bakan Sapin'in takım elbisesine uymayan eflatun renginde çorabı, gece karanlığında çoğu davetlinin koyu takım elbiseleri arasında, aile fotoğrafına farklı bir renk kattı. Baden Baden Belediyesi, delegasyon üyelerine bu gece Festspielhaus konser salonunda resepsiyon veriyor.
20 zirvesi aile fotoğraflarında en çok dikkati çeken, Fransa Maliye Bakanı Sapin'in parlak eflatun çorapları oldu.

Almanya'nın Baden Baden kentinde bu akşam saat 19.30'da sona eren G-20 zirvesinin ardından, delegasyon üyeleri birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

ÇORAPLARI SIRITTI

Aile fotoğrafında en ön sırada oturan Fransız Maliye Bakanı Michel Sapin'in parlak eflatun renginde çorabı herkesin dikkatini çekti. Bakan Sapin'in takım elbisesine uymayan eflatun renginde çorabı, gece karanlığında çoğu davetlinin koyu takım elbiseleri arasında, aile fotoğrafına farklı bir renk kattı.

Baden Baden Belediyesi, delegasyon üyelerine bu gece Festspielhaus konser salonunda resepsiyon veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.