GIDAYA HÜCUM!

GÜNDEM 19.03.2020 - 16:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1305+ kez okundu.
 

GIDAYA HÜCUM!

Adana’da vatandaşlar, gıda toptancılarına akın etti.  KİLERLERİ DOLDURDULAR Çin’de başlayıp Avrupa ülkelerini etkisi altına alan koronavirüs dolayısıyla ülkemizde de eğitim tatili yapılırken bazı kamu kurum ve kuruluşları ile işyerleri de geçici süreyle ‘kepenk’ kapattı. Koronovirüsten dolayı vatandaşlara evde oturun çağrısıyla birlikte hayat durdu. Bazı vatandaşlar, koronavirüs tedbirleri için evlerinde adeta gıda stoğu yaptı.  KITLIK YOK! Şehrin en büyük alışveriş merkezlerine giderek şeker, çay, yağ, bakliyat alışverişi yapanlar kilerlerini doldurdu. Öte yandan, uzmanlar Türkiye’nin kendisine iki yıl yetecek miktarda gıda stoku olduğunu belirterek, ‘kıtlık varmış’ gibi hareket etmenin yanlılığına dikkat çekiyor.

Adana’da vatandaşlar, gıda toptancılarına akın etti. 

KİLERLERİ DOLDURDULAR
Çin’de başlayıp Avrupa ülkelerini etkisi altına alan koronavirüs dolayısıyla ülkemizde de eğitim tatili yapılırken bazı kamu kurum ve kuruluşları ile işyerleri de geçici süreyle ‘kepenk’ kapattı. Koronovirüsten dolayı vatandaşlara evde oturun çağrısıyla birlikte hayat durdu. Bazı vatandaşlar, koronavirüs tedbirleri için evlerinde adeta gıda stoğu yaptı. 
KITLIK YOK!
Şehrin en büyük alışveriş merkezlerine giderek şeker, çay, yağ, bakliyat alışverişi yapanlar kilerlerini doldurdu. Öte yandan, uzmanlar Türkiye’nin kendisine iki yıl yetecek miktarda gıda stoku olduğunu belirterek, ‘kıtlık varmış’ gibi hareket etmenin yanlılığına dikkat çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.