GALLERİA’YI KİM KURTARACAK?

GÜNDEM 03.09.2019 - 15:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3534+ kez okundu.
 

GALLERİA’YI KİM KURTARACAK?

  Adana’da yaklaşık 30 yıl önce, dönemin Belediye Başkanı Selahattin  Çolak  tarafından yaptırılan Galleria İş Merkezi’nin akıbetine ilişkin söylentiler bitmek bilmiyor.  ÇABALAR SONUÇ VERMİYOR  Açıldığı yıllarda şehir dışından gelenleri de ağırlayan ve bowling salonu, çocuk eğlence merkezleri, sinema, restoran ve barlarla dikkat çeken Galleria, artık pek kimsenin uğramadığı mekanlar arasına girdi. 700’ün üzerinde işyerinin bulunduğu Galleria’nın iyileştirilerek yeniden cazip hale getirilmesine yönelik çabalar da sonuç vermiyor.  YENİ PROJE ASKIDA KALDI  Adana’nın en merkezi ve güzel yerinde Seyhan nehrine nazır yaklaşık 50 dönüm alan üzerine kurulu Galleria İş Merkezi’nin 60  bin metrekareyi bulan kapalı alanı bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıllarda, Galleria Alışveriş Merkezi’ni yıkarak, yerine konsept halde alışveriş merkezi,  residence ve plazalarla kongre merkezinin inşa edilmesini planladı. Ancak bir mimarlık firmasınca çizilen proje yine askıda kaldı.  ŞEHRİN EN GÖZDE MEKANI  Galleria’daki bazı işyeri sahipleri,  her ay yüklü miktarda aidat ödediklerini, yönetimin iş merkezinin hareketlendirilmesine yönelik çabasına rastlamadıklarını söyledi. 700 işyerinden önemli miktarda aidat toplandığına dikkat çeken aynı işyeri sahibi, “Adana’nın en güzel yerinde yapılan bu iş merkezi ömrünü tamamladı. Artık yeni bir konseptte halka hizmet verecek hale getirilmeli. Şu an için ne yapılırsa yapılsın vatandaş rağbet göstermiyor.” dedi.

 

Adana’da yaklaşık 30 yıl önce, dönemin Belediye Başkanı Selahattin  Çolak  tarafından yaptırılan Galleria İş Merkezi’nin akıbetine ilişkin söylentiler bitmek bilmiyor. 
ÇABALAR SONUÇ VERMİYOR 
Açıldığı yıllarda şehir dışından gelenleri de ağırlayan ve bowling salonu, çocuk eğlence merkezleri, sinema, restoran ve barlarla dikkat çeken Galleria, artık pek kimsenin uğramadığı mekanlar arasına girdi. 700’ün üzerinde işyerinin bulunduğu Galleria’nın iyileştirilerek yeniden cazip hale getirilmesine yönelik çabalar da sonuç vermiyor. 
YENİ PROJE ASKIDA KALDI 
Adana’nın en merkezi ve güzel yerinde Seyhan nehrine nazır yaklaşık 50 dönüm alan üzerine kurulu Galleria İş Merkezi’nin 60  bin metrekareyi bulan kapalı alanı bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıllarda, Galleria Alışveriş Merkezi’ni yıkarak, yerine konsept halde alışveriş merkezi,  residence ve plazalarla kongre merkezinin inşa edilmesini planladı. Ancak bir mimarlık firmasınca çizilen proje yine askıda kaldı. 
ŞEHRİN EN GÖZDE MEKANI 
Galleria’daki bazı işyeri sahipleri,  her ay yüklü miktarda aidat ödediklerini, yönetimin iş merkezinin hareketlendirilmesine yönelik çabasına rastlamadıklarını söyledi. 700 işyerinden önemli miktarda aidat toplandığına dikkat çeken aynı işyeri sahibi, “Adana’nın en güzel yerinde yapılan bu iş merkezi ömrünü tamamladı. Artık yeni bir konseptte halka hizmet verecek hale getirilmeli. Şu an için ne yapılırsa yapılsın vatandaş rağbet göstermiyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.