Gannemoğlu dostlarını ağırladı

25.02.2019 - 17:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 8381+ kez okundu.
 

Gannemoğlu dostlarını ağırladı

  İşadamı Mahmut Gannemoğlu, evine gelen misafirleri adeta bir Türkmen geleneğiyle ağırlıyor.  KURBANLAR KESTİ Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki Aydınlar Köyü’nde ki evinde misafirlerini kurbanlar keserek ağırlayan Gannemoğlu, “Bizim kültürümüzde misafirin önemli bir yeri vardır. Gelen misafiri dışarıda değil. Evimizde ağırlarız. Kurban keseriz. Kurban tek öğünde bitmişse yeniden keseriz” dedi.  KAPIM HER ZAMAN AÇIK Eski Başsavcılardan Avukat Fikret Ünalan, ses sanatçısı Şafak Şafak ve gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Murut Yıldız’ı ağırlayan Mahmut Gannemoğlu, dostlarıyla buluşmaktan onur duyduğunu, kapısının her zaman açık olduğunu söyledi.  İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SAHİP ÇIKILMALI  Gannemoğlu, Kadirli ve Ceyhan ilçeleri başta olmak üzere bir çok bölgede ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla bilinen bir isim. İşadamı Gannemoğlu, imkanı olan herkesin ihtiyaç sahiplerine kol-kanat germesi gerektiğini de dile getirdi.  KÖY ENSTİTÜLÜ ÖĞRETMEN  ARİF GANNEMOĞLU’NUN OĞLU Mahmut Gannemoğlu, aynı zamanda Köy Enstitülü bir öğretmen olan Arif Gannemoğlu’nun oğlu. 1931 doğumlu Arif Gannemoğlu, adeta bir tarih. Gannemoğlu, eski başsavcılardan Avukat Fikret Ünalan’ın da öğretmeni. Arif Gannemoğlu da dostlar buluşmasında hazır bulundu.

 

İşadamı Mahmut Gannemoğlu, evine gelen misafirleri adeta bir Türkmen geleneğiyle ağırlıyor. 
KURBANLAR KESTİ
Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki Aydınlar Köyü’nde ki evinde misafirlerini kurbanlar keserek ağırlayan Gannemoğlu, “Bizim kültürümüzde misafirin önemli bir yeri vardır. Gelen misafiri dışarıda değil. Evimizde ağırlarız. Kurban keseriz. Kurban tek öğünde bitmişse yeniden keseriz” dedi. 
KAPIM HER ZAMAN AÇIK
Eski Başsavcılardan Avukat Fikret Ünalan, ses sanatçısı Şafak Şafak ve gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Murut Yıldız’ı ağırlayan Mahmut Gannemoğlu, dostlarıyla buluşmaktan onur duyduğunu, kapısının her zaman açık olduğunu söyledi. 
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SAHİP ÇIKILMALI 
Gannemoğlu, Kadirli ve Ceyhan ilçeleri başta olmak üzere bir çok bölgede ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla bilinen bir isim. İşadamı Gannemoğlu, imkanı olan herkesin ihtiyaç sahiplerine kol-kanat germesi gerektiğini de dile getirdi. 
KÖY ENSTİTÜLÜ ÖĞRETMEN 
ARİF GANNEMOĞLU’NUN OĞLU
Mahmut Gannemoğlu, aynı zamanda Köy Enstitülü bir öğretmen olan Arif Gannemoğlu’nun oğlu. 1931 doğumlu Arif Gannemoğlu, adeta bir tarih. Gannemoğlu, eski başsavcılardan Avukat Fikret Ünalan’ın da öğretmeni. Arif Gannemoğlu da dostlar buluşmasında hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.