GASTRONOMİ DÜNYASININ YÜKSELEN YILDIZI “RANDEVU İSTANBUL” A GELDİ

09.12.2017 - 07:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1212+ kez okundu.
 

GASTRONOMİ DÜNYASININ YÜKSELEN YILDIZI “RANDEVU İSTANBUL” A GELDİ

      Genç yaşına rağmen gastronomi dünyasının en iyileri arasında yer alan Danimarkalı parlak yetenek Wassim Hallal, Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı’nın (TÜRSAK) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleştirdiği 20. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali “Gastronomi Randevusu” için Türkiye’ye geldi. Soho House İstanbul’un katkılarıyla gerçekleştirilen 20. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali Gastronomi Randevusu bölümünde bu yıl 7 yeni film seyirciyle buluştu. “Gastronomi Randevusu” kapsamında gösterilen “MICHELIN YILDIZLARI: MUTFAKTAN HİKAYELER” (MICHELIN STARS: TALES FROM THE KITCHEN) filmine konu olan Michelin yıldızlı Danimarkalı Şef Wassim Hallal, festivalin konuğu olarak İstanbul’a geldi.  Soho House İstanbul’un sinema salonunda “MICHELIN YILDIZLARI: MUTFAKTAN HİKAYELER” özel bir gösteriminin ardından Michelin yıldızlı restoranı Frederikshøj mutfağından eşsiz bir menüyü filmi izleyen sinemaseverler ve Soho House İstanbul’un özel misafirleri  için hazırlayan Hallal, damaklarda mükemmel bir tat bıraktı. Filmin gösterimi sonrası gastronomi dünyasının altın çağında Michelin Guide’ın ne anlama geldiğini, bu dünyanın zirvesinde yer alanlar için o yıldızları almanın ve korumanın ne demek olduğunu dünyanın efsanevi şeflerinden dinlediğimiz “MICHELIN YILDIZLARI: MUTFAKTAN HİKAYELER” filmin yönetmeni Rasmus Dinesen ve yapımcısı Jesper Jarl Becker’in katıldığı bir de söyleşi gerçekleşti.                

 

 

 

Genç yaşına rağmen gastronomi dünyasının en iyileri arasında yer alan Danimarkalı parlak yetenek Wassim Hallal, Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı’nın (TÜRSAK) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleştirdiği 20. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali “Gastronomi Randevusu” için Türkiye’ye geldi.

Soho House İstanbul’un katkılarıyla gerçekleştirilen 20. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali Gastronomi Randevusu bölümünde bu yıl 7 yeni film seyirciyle buluştu. “Gastronomi Randevusu” kapsamında gösterilen MICHELIN YILDIZLARI: MUTFAKTAN HİKAYELER” (MICHELIN STARS: TALES FROM THE KITCHEN) filmine konu olan Michelin yıldızlı Danimarkalı Şef Wassim Hallal, festivalin konuğu olarak İstanbul’a geldi. 

Soho House İstanbul’un sinema salonunda MICHELIN YILDIZLARI: MUTFAKTAN HİKAYELER özel bir gösteriminin ardından Michelin yıldızlı restoranı Frederikshøj mutfağından eşsiz bir menüyü filmi izleyen sinemaseverler ve Soho House İstanbul’un özel misafirleri  için hazırlayan Hallal, damaklarda mükemmel bir tat bıraktı.

Filmin gösterimi sonrası gastronomi dünyasının altın çağında Michelin Guide’ın ne anlama geldiğini, bu dünyanın zirvesinde yer alanlar için o yıldızları almanın ve korumanın ne demek olduğunu dünyanın efsanevi şeflerinden dinlediğimiz “MICHELIN YILDIZLARI: MUTFAKTAN HİKAYELERfilmin yönetmeni Rasmus Dinesen ve yapımcısı Jesper Jarl Becker’in katıldığı bir de söyleşi gerçekleşti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.