Gazeteciler iftarda buluştu

09.05.2019 - 15:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2179+ kez okundu.
 

Gazeteciler iftarda buluştu

    Adana’da Hiltonsa Oteli ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti  (ÇGC) kentte görev yapan gazetecileri iftar yemeğinde buluşturdu. GENEL MÜDÜR TOPRAK KARŞILADI Hilton Otel’de nehir manzaralı iftar yemeğine ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri, ulusal ve yerel gazetelerin temsilcileri ile çalışanları katıldı. Yemeğe katılan gazetecileri Genel Müdür Abdurrahman Toprak ile bazı otel yöneticileri karşıladı. DOUBLE TREE BY MALATYA’DAN ADANA’YA  Daha önce Double Tree By Malatya’da genel müdürlük yapan ve şu an Adana ve Mersin Hilton Otelleri Genel Müdürlüğü’ne getirilen Abdurrahman Toprak, basına ayrı bir önem verdiklerini dile getirdi. Toprak, Adana basınıyla istişare içinde olacaklarını da söyledi.  ESENDEMİR: HER ZAMAN İYİ İLİŞKİLER İÇİNDE OLACAĞIZ Kentteki yerel gazetelerin bölgenin güçlü sesi olduğuna dikkat çeken Toprak, yerel gazetelerle her zaman iyi ilişkiler içiresinde olduklarını kaydetti. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise, “Sayın Abdurrahman Toprak,  Ramazan ayı nedeniyle  şehrimizde görev yapan gazetecileri böyle güzel bir iftar sorfasında ağırladı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bizler de nazik davetini geri çevirmeyip geldik. Kendileriyle her zaman zaman iyi ilişkiler içinde olacağız” dedi.  

 

 

Adana’da Hiltonsa Oteli ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti  (ÇGC) kentte görev yapan gazetecileri iftar yemeğinde buluşturdu.

GENEL MÜDÜR TOPRAK KARŞILADI

Hilton Otel’de nehir manzaralı iftar yemeğine ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri, ulusal ve yerel gazetelerin temsilcileri ile çalışanları katıldı. Yemeğe katılan gazetecileri Genel Müdür Abdurrahman Toprak ile bazı otel yöneticileri karşıladı.

DOUBLE TREE BY MALATYA’DAN ADANA’YA 

Daha önce Double Tree By Malatya’da genel müdürlük yapan ve şu an Adana ve Mersin Hilton Otelleri Genel Müdürlüğü’ne getirilen Abdurrahman Toprak, basına ayrı bir önem verdiklerini dile getirdi. Toprak, Adana basınıyla istişare içinde olacaklarını da söyledi. 

ESENDEMİR: HER ZAMAN İYİ İLİŞKİLER İÇİNDE OLACAĞIZ

Kentteki yerel gazetelerin bölgenin güçlü sesi olduğuna dikkat çeken Toprak, yerel gazetelerle her zaman iyi ilişkiler içiresinde olduklarını kaydetti. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise, “Sayın Abdurrahman Toprak,  Ramazan ayı nedeniyle  şehrimizde görev yapan gazetecileri böyle güzel bir iftar sorfasında ağırladı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bizler de nazik davetini geri çevirmeyip geldik. Kendileriyle her zaman zaman iyi ilişkiler içinde olacağız” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.