GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR

SİYASET 09.11.2018 - 13:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1319+ kez okundu.
 

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR

  CHP Grup Yönetim Kurulu üyesi ve Adana Milletvekili Orhan Sümer, devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında 10 Kasım’ın ümitsizlik içinde yas tazeleme günü değil, O’nu ve fikirleri ve idealleriyle bir kez daha anlama günü olduğunu vurguladı.   Sümer, “O’nun dediği gibi, vücutlarımız elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır. Atatürk, milletimizin gönlünde sonsuza dek yaşayacak ve hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi.     CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Bağımsızlık savaşımızın önderi, çağdaş, demokratik, laik Türkiye’nin temellerini atan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80’inci yılında hasretle, minnetle ve büyük bir özlemle andığımızı belirten Sümer, “Eşsiz bir devlet ve siyaset adamı, büyük bir lider olan Mustafa Kemal Atatürk’ü yitirmenin hüznünü yaşadığımız her 10 Kasım, ümitsizlik içinde yas tazeleme günü değil; O’nu ve fikirleri ve idealleriyle bir kez daha anlama günüdür” dedi.   MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE SONSUZA DEK YAŞAYACAK   Sümer mesajında şöyle dedi:   “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919’da yaktığı istiklal meşalesi ile ezelden beri hür yaşamış milletimizin küllerinden yeniden doğarak ayağa kalkmasını ve kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini kırmasını sağlamış, en büyük eserim dediği Cumhuriyeti kurarak bizlere emanet etmiştir. Bu emaneti koruyup yüceltmek, ülkemizi hak ettiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak ve ülkemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. O’nun dediği gibi, vücutlarımız elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır. Atatürk, milletimizin gönlünde sonsuza dek yaşayacak ve hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80’inci yılında bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyor, bu vatanın bağımsızlığı uğruna canını veren tüm şehitlerimize rahmet diliyorum”  

 

CHP Grup Yönetim Kurulu üyesi ve Adana Milletvekili Orhan Sümer, devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında 10 Kasım’ın ümitsizlik içinde yas tazeleme günü değil, O’nu ve fikirleri ve idealleriyle bir kez daha anlama günü olduğunu vurguladı.

 

Sümer, “O’nun dediği gibi, vücutlarımız elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır. Atatürk, milletimizin gönlünde sonsuza dek yaşayacak ve hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi.

 

 

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Bağımsızlık savaşımızın önderi, çağdaş, demokratik, laik Türkiye’nin temellerini atan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80’inci yılında hasretle, minnetle ve büyük bir özlemle andığımızı belirten Sümer, “Eşsiz bir devlet ve siyaset adamı, büyük bir lider olan Mustafa Kemal Atatürk’ü yitirmenin hüznünü yaşadığımız her 10 Kasım, ümitsizlik içinde yas tazeleme günü değil; O’nu ve fikirleri ve idealleriyle bir kez daha anlama günüdür” dedi.

 

MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE SONSUZA DEK YAŞAYACAK

 

Sümer mesajında şöyle dedi:

 

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919’da yaktığı istiklal meşalesi ile ezelden beri hür yaşamış milletimizin küllerinden yeniden doğarak ayağa kalkmasını ve kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini kırmasını sağlamış, en büyük eserim dediği Cumhuriyeti kurarak bizlere emanet etmiştir. Bu emaneti koruyup yüceltmek, ülkemizi hak ettiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak ve ülkemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. O’nun dediği gibi, vücutlarımız elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır. Atatürk, milletimizin gönlünde sonsuza dek yaşayacak ve hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80’inci yılında bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyor, bu vatanın bağımsızlığı uğruna canını veren tüm şehitlerimize rahmet diliyorum”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.