GEL VATANDAŞ GEL!

EKONOMİ 19.02.2019 - 18:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2633+ kez okundu.
 

GEL VATANDAŞ GEL!

PATATES, SOĞAN, DOMATES, ISPANAK 2 LİRA!
  Sebze meyve fiyatlarını düşürmek için İstanbul'da başlatılan, Ankara’da sürdürülen tanzim satış noktalarından biri de sebze-meyve üretiminin en bol olduğu Adana’da açıldı. 10 çeşit sebze ve meyvenin satıldığı tanzim satışa vatandaşlar ilk gün adeta akın etti.  ADANA’DA İLK TANZİM SATIŞ AÇILDI  Adana Büyükşehir Belediyesi’nin enflasyonla top yekün mücadele kapsamında oluşturduğu tanzim satış mağazasının açılışı dün merkez Seyhan İlçesi Kıyıboyu caddesi İtfaiye istasyonu bitişiğinde (Biberciler Pazarı) yapıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Şaban Acar, açılışta yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın artan sebze ve meyve fiyatlarını düşürmek için hayata geçirdiği tanzim satış noktası projesi kapsamında Adana’da da ucuz sebze ve meyve satan tanzim satış mağazası oluşturduklarını söyledi. Acar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kapsamda yapılmasını istediği tanzim satış noktalarını hayata geçirmeyi emir kabul ettiğini belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.  İLK GÜN AKIN ETTİLER! Açılışın ilk günü vatandaşlar adeta tanzim satış mağazasına akın etti. Semt pazarlarındaki fiyatların el yaktığını anlatan vatandaşlar, tanzim satışta fiyatların oldukça uygun olduğunu belirtti. Tanzim satışların çoğalmasını isteyenler olduğu gibi fiyatların semt pazarlarında da el yakmadan alınmasını gerektiğini belirtenler oldu. Tanzim satış mağazasında fiyatı semt pazarlarında 7 liraya kadar çıkan ıspanak 2 liradan, fiyatı 15 liraya kadar çıkan yeşil biber 4 liradan satıldı. Diğer ürünlerin fiyatları ise şöyle oldu: Soğan 2 TL, patates 2 TL, salatalık 3 TL, domates 2 TL, patlıcan 4,5 TL, limon 1 TL, portakal 1 TL, elma 1,5 TL.
PATATES, SOĞAN, DOMATES, ISPANAK 2 LİRA!

 

Sebze meyve fiyatlarını düşürmek için İstanbul'da başlatılan, Ankara’da sürdürülen tanzim satış noktalarından biri de sebze-meyve üretiminin en bol olduğu Adana’da açıldı. 10 çeşit sebze ve meyvenin satıldığı tanzim satışa vatandaşlar ilk gün adeta akın etti. 
ADANA’DA İLK TANZİM SATIŞ AÇILDI 
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin enflasyonla top yekün mücadele kapsamında oluşturduğu tanzim satış mağazasının açılışı dün merkez Seyhan İlçesi Kıyıboyu caddesi İtfaiye istasyonu bitişiğinde (Biberciler Pazarı) yapıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Şaban Acar, açılışta yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın artan sebze ve meyve fiyatlarını düşürmek için hayata geçirdiği tanzim satış noktası projesi kapsamında Adana’da da ucuz sebze ve meyve satan tanzim satış mağazası oluşturduklarını söyledi. Acar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kapsamda yapılmasını istediği tanzim satış noktalarını hayata geçirmeyi emir kabul ettiğini belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu. 
İLK GÜN AKIN ETTİLER!
Açılışın ilk günü vatandaşlar adeta tanzim satış mağazasına akın etti. Semt pazarlarındaki fiyatların el yaktığını anlatan vatandaşlar, tanzim satışta fiyatların oldukça uygun olduğunu belirtti. Tanzim satışların çoğalmasını isteyenler olduğu gibi fiyatların semt pazarlarında da el yakmadan alınmasını gerektiğini belirtenler oldu. Tanzim satış mağazasında fiyatı semt pazarlarında 7 liraya kadar çıkan ıspanak 2 liradan, fiyatı 15 liraya kadar çıkan yeşil biber 4 liradan satıldı. Diğer ürünlerin fiyatları ise şöyle oldu: Soğan 2 TL, patates 2 TL, salatalık 3 TL, domates 2 TL, patlıcan 4,5 TL, limon 1 TL, portakal 1 TL, elma 1,5 TL.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.