Geleceğin şampiyon sporcuları Adana’da seçildi

02.05.2017 - 09:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1738+ kez okundu.
 

Geleceğin şampiyon sporcuları Adana’da seçildi

Adana Büyükşehir Belediyesi, fitness ve geleneksel çocukları organizasyonlarına sponsorluk desteği verdi.
    Adana’da son 3 yılda 184 amatör spor kulübüne ve 13 bin sporcuya yaklaşık 23 milyon liralık destekte bulunan Adana Büyükşehir Belediyesi, fitness ve geleneksel çocuk oyunları branşlarında geleceğin şampiyon sporcularının yetişmesine de öncülük etti. 2017 Türkiye Çocuk Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri ile Çocuk Oyunları Akdeniz Bölge Turnuvası, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirildi. FİTNESS ŞAMPİYONASINDA 600 SPORCU YARIŞTI Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu programında yer alan 2017 Türkiye Çocuk Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri, Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda yapıldı. Şampiyonada 7-15 yaş arasındaki kız ve erkek sporcular yaş gruplarında mücadele verdi. Türkiye’nin dört bir yanından 600 sporcunun katıldığı etkinlikte, heyecan fırtınası esti. Dereceye giren sporculara ödüllerini Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Bülent Zereycan ile organizasyonda emeği geçen yöneticiler verdi. Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Bülent Zereycan, desteklerinden dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. ÇOCUK OYUNLARINDA EN İYİLER BELLİ OLDU Çocuk Oyunları ve Spor  Kulüpleri Konfederasyonu’nun (ÇOSKK) organize ettiği Çocuk Oyunları Akdeniz Bölge Turnuvası ise Yüreğir 75.Yıl Anadolu Lisesi ile Yüreğir Medine Müdafii Fahreddin Paşa İmam Hatip Ortaokulu’nun spor salonlarında 300 sporcuyu buluşturdu. Mendil kapmaca ve tombik oyunlarında yapılan turnuvaya Adana, Osmaniye, Hatay ve Mersin illerinden ilkokul ve ortaokul öğrencileri katıldı. Mendil kapmaca ilkokullarda Adana Anadolu Efes İlkokulu birinci, Osmaniye Mithat Paşa İlkokulu ikinci, Hatay Mehmet Akif İlkokulu üçüncü oldu. Bu oyunun ortaokul kategorisinde ise Adana İstiklal Ortaokulu birinciliği, Hatay Mehmet Akif Ortaokulu ikinciliği, Mersin Bozyazı Ortaokulu üçüncülüğü elde etti. Tombik oyununda ise Adana Selahattin Eyyübi İmamhatip Ortaokulu birinciliği, Osmaniye Saimbey Ortaokulu ikinciliği, Hatay Mehmet Akif Ortaokulu üçüncülüğü kazandı. ÇOSKK Başkanı Oktay Yellikaya, Çocuk Oyunları Akdeniz Bölge Turnuvası’na sponsorluk desteği veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye şükranlarını sundu.
Adana Büyükşehir Belediyesi, fitness ve geleneksel çocukları organizasyonlarına sponsorluk desteği verdi.

 

 

Adana’da son 3 yılda 184 amatör spor kulübüne ve 13 bin sporcuya yaklaşık 23 milyon liralık destekte bulunan Adana Büyükşehir Belediyesi, fitness ve geleneksel çocuk oyunları branşlarında geleceğin şampiyon sporcularının yetişmesine de öncülük etti. 2017 Türkiye Çocuk Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri ile Çocuk Oyunları Akdeniz Bölge Turnuvası, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirildi.
FİTNESS ŞAMPİYONASINDA 600 SPORCU YARIŞTI
Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu programında yer alan 2017 Türkiye Çocuk Fitness Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri, Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda yapıldı. Şampiyonada 7-15 yaş arasındaki kız ve erkek sporcular yaş gruplarında mücadele verdi. Türkiye’nin dört bir yanından 600 sporcunun katıldığı etkinlikte, heyecan fırtınası esti. Dereceye giren sporculara ödüllerini Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Bülent Zereycan ile organizasyonda emeği geçen yöneticiler verdi. Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Bülent Zereycan, desteklerinden dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.
ÇOCUK OYUNLARINDA EN İYİLER BELLİ OLDU
Çocuk Oyunları ve Spor  Kulüpleri Konfederasyonu’nun (ÇOSKK) organize ettiği Çocuk Oyunları Akdeniz Bölge Turnuvası ise Yüreğir 75.Yıl Anadolu Lisesi ile Yüreğir Medine Müdafii Fahreddin Paşa İmam Hatip Ortaokulu’nun spor salonlarında 300 sporcuyu buluşturdu. Mendil kapmaca ve tombik oyunlarında yapılan turnuvaya Adana, Osmaniye, Hatay ve Mersin illerinden ilkokul ve ortaokul öğrencileri katıldı. Mendil kapmaca ilkokullarda Adana Anadolu Efes İlkokulu birinci, Osmaniye Mithat Paşa İlkokulu ikinci, Hatay Mehmet Akif İlkokulu üçüncü oldu. Bu oyunun ortaokul kategorisinde ise Adana İstiklal Ortaokulu birinciliği, Hatay Mehmet Akif Ortaokulu ikinciliği, Mersin Bozyazı Ortaokulu üçüncülüğü elde etti. Tombik oyununda ise Adana Selahattin Eyyübi İmamhatip Ortaokulu birinciliği, Osmaniye Saimbey Ortaokulu ikinciliği, Hatay Mehmet Akif Ortaokulu üçüncülüğü kazandı. ÇOSKK Başkanı Oktay Yellikaya, Çocuk Oyunları Akdeniz Bölge Turnuvası’na sponsorluk desteği veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye şükranlarını sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.