GELECEK NESİLLERİ KORUMAK GÖREVİMİZ

GÜNDEM 09.05.2021 - 22:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1936+ kez okundu.
 

GELECEK NESİLLERİ KORUMAK GÖREVİMİZ

Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Genel Başkanı (TUMED) Şerafettin Çakmak’tan, çocukları için anne-babalara uyarı geldi.
  Çakmak, “Uyuşturucu ile mücadele vermek adına gençlerimizin, çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak kalması için dernek olarak başlattığımız mücadeleyi yarınlarımız adına başlatmış bulunuyoruz. Gençlerimizin uyuşturucudan uzak durmaları için dernek olarak yardıma her zaman hazırız. Bu konuda önceliğimiz anne ve babaların çocuklarına uyuşturucunun kötü bir alışkanlık olduğu konusunda eğitmeleri gerekir” dedi. Uyuşturucu illetinin kötü alışkanlıkların başında geldiğini aktaran Çakmak, çıktıkları zorlu yolda anne ve babaların da kendileri ile birlikte mücadeleye yardımcı olmalarını İstedi. Çakmak, şunları kaydetti: “Derneğimizin amacı uyuşturucuya karşı mücadele vermek ve uyuşturucuya karşı eğitim vermektir. Anne ve babalar mutlak surette bizlerle iletişime geçmeleri ve çocuklarının kötü alışkanlıklarına engel olmak için bizimle irtibat kurmaları halinde dernek yöneticilerimiz gerekli müdahaleyi yapacak ve çocuğumuzun uyuşturucudan kurtulması için çalışmalar yaparak gerekli tedavilerini yaptırarak onları eğiterek yardımcı olmaya çalışmaktayız. Genel merkez yöneticileri ve şubelerimizle birlikte Dünya genelinde vereceğimiz şubelerle birlikte uyuşturucuya karşı mücadelemiz her an olacaktır. Amacımız uyuşturucuya hayır dediğimiz sloganımızla birlikte dernek olarak çeşitli projelerle birlikte gençliği güzel bir hayat yaşamaları için derneğimize bekliyoruz. Dernekte şu isimler görev yapıyor. TUMED Genel Başkanı Şerafettin Çakmak, Genel Merkez Basın Danışmanı ve Öztürk Hayat gazetesi İmtiyaz sahibi Aytekin Denizli, Genel Merkez Teşkilat Başkanı : İbrahim Omurca, Mali İşler Genel Sekreteri : Recep Kaya, Gençlik Kolları Genel Başkanı : Bayram İnan, Adana İl Başkanı : Sibel Türkmenoğlu,  İl Kadın Kolları Başkanı : Canel Çatıkaş, İl Başkan Yardımcısı : Ekrem Taştan. Derneğin formasından alarak destekte bulunan Egemen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli, Beren Dış Cephe İnşaat Firması sahibi  ve İş Adamı Basri Aydın oldu.
Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği Genel Başkanı (TUMED) Şerafettin Çakmak’tan, çocukları için anne-babalara uyarı geldi.

 

Çakmak, “Uyuşturucu ile mücadele vermek adına gençlerimizin, çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak kalması için dernek olarak başlattığımız mücadeleyi yarınlarımız adına başlatmış bulunuyoruz. Gençlerimizin uyuşturucudan uzak durmaları için dernek olarak yardıma her zaman hazırız. Bu konuda önceliğimiz anne ve babaların çocuklarına uyuşturucunun kötü bir alışkanlık olduğu konusunda eğitmeleri gerekir” dedi.

Uyuşturucu illetinin kötü alışkanlıkların başında geldiğini aktaran Çakmak, çıktıkları zorlu yolda anne ve babaların da kendileri ile birlikte mücadeleye yardımcı olmalarını

İstedi. Çakmak, şunları kaydetti: “Derneğimizin amacı uyuşturucuya karşı mücadele vermek ve uyuşturucuya karşı eğitim vermektir. Anne ve babalar mutlak surette bizlerle
iletişime geçmeleri ve çocuklarının kötü alışkanlıklarına engel olmak için bizimle irtibat kurmaları halinde dernek yöneticilerimiz gerekli müdahaleyi yapacak ve çocuğumuzun uyuşturucudan kurtulması için çalışmalar yaparak gerekli tedavilerini yaptırarak onları eğiterek yardımcı olmaya çalışmaktayız. Genel merkez yöneticileri ve şubelerimizle birlikte Dünya genelinde vereceğimiz şubelerle birlikte uyuşturucuya karşı mücadelemiz her an olacaktır. Amacımız uyuşturucuya hayır dediğimiz sloganımızla birlikte dernek olarak çeşitli projelerle birlikte gençliği güzel bir hayat yaşamaları için derneğimize bekliyoruz. Dernekte şu isimler görev yapıyor. TUMED Genel Başkanı Şerafettin Çakmak, Genel Merkez Basın Danışmanı ve Öztürk Hayat gazetesi İmtiyaz sahibi Aytekin Denizli, Genel Merkez Teşkilat Başkanı : İbrahim Omurca, Mali İşler Genel Sekreteri : Recep Kaya, Gençlik Kolları Genel Başkanı : Bayram İnan, Adana İl Başkanı : Sibel Türkmenoğlu,  İl Kadın Kolları Başkanı : Canel Çatıkaş, İl Başkan Yardımcısı : Ekrem Taştan. Derneğin formasından alarak destekte bulunan Egemen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli, Beren Dış Cephe İnşaat Firması sahibi  ve İş Adamı Basri Aydın oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.