Gelecek neslimizin bayramını kutluyorum

GÜNDEM 22.04.2019 - 13:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1355+ kez okundu.
 

Gelecek neslimizin bayramını kutluyorum

  CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı: Bugün, bu topraklar üzerinde özgür ve bağımsız yaşama irademizin sembolü, demokrasimizin güvencesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yılını kutlamanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Esaret zincirlerinin kırıldığı, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı 23 Nisan; ulusal egemenliği baş tacı yapacak kadar halkına güvenen, egemenliğin en son ferdine kadar ulusun olduğuna inanan büyük bir ruhun eseridir. Gazi Meclisimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde uçurumun kıyısında olan bir ülkenin var olma savaşını başarıyla yürütmüş, laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmıştır. Ulu Önderimiz Atatürk, barış ve kardeşlik gibi yüce değerlerin paylaşılmasına, dünyaya yayılmasına aracılık eden 23 Nisan’ı, milli egemenliğini sonsuza kadar koruyacak, yüceltecek geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve yeni nesillere armağan etmiştir. Çocuklarımızı fikri, vicdanı, irfanı hür olarak yetiştirmek, onlara muasır medeniyetlerin seviyesinin üstünde bir ülke bırakmak hepimizin sorumluluğudur. 23 Nisan’ın 1920’nin ruhunu oluşturan ulusal egemenliğin yok sayıldığı, “tek adam rejiminin” hakim kılınmak istediği bugünlerde Cumhuriyet değerlerine bağlılığımız, Cumhuriyet değerleriyle hesaplaşmak, demokrasiyi yok etmek isteyenlerle mücadelemiz daha fazla azim ve kararlılıkla devam etmektedir. Bıraktığı eserleriyle gönüllerimizde yaşayan Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Ulusal egemenliğin hâkim olduğu, tüm çocukların özgürce çocukluklarını yaşadığı bir ülke ve dünya dileğiyle, milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.          

 

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı:

Bugün, bu topraklar üzerinde özgür ve bağımsız yaşama irademizin sembolü, demokrasimizin güvencesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yılını kutlamanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

Esaret zincirlerinin kırıldığı, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı 23 Nisan; ulusal egemenliği baş tacı yapacak kadar halkına güvenen, egemenliğin en son ferdine kadar ulusun olduğuna inanan büyük bir ruhun eseridir.

Gazi Meclisimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde uçurumun kıyısında olan bir ülkenin var olma savaşını başarıyla yürütmüş, laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmıştır.

Ulu Önderimiz Atatürk, barış ve kardeşlik gibi yüce değerlerin paylaşılmasına, dünyaya yayılmasına aracılık eden 23 Nisan’ı, milli egemenliğini sonsuza kadar koruyacak, yüceltecek geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve yeni nesillere armağan etmiştir.

Çocuklarımızı fikri, vicdanı, irfanı hür olarak yetiştirmek, onlara muasır medeniyetlerin seviyesinin üstünde bir ülke bırakmak hepimizin sorumluluğudur.

23 Nisan’ın 1920’nin ruhunu oluşturan ulusal egemenliğin yok sayıldığı, “tek adam rejiminin” hakim kılınmak istediği bugünlerde Cumhuriyet değerlerine bağlılığımız, Cumhuriyet değerleriyle hesaplaşmak, demokrasiyi yok etmek isteyenlerle mücadelemiz daha fazla azim ve kararlılıkla devam etmektedir.

Bıraktığı eserleriyle gönüllerimizde yaşayan Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Ulusal egemenliğin hâkim olduğu, tüm çocukların özgürce çocukluklarını yaşadığı bir ülke ve dünya dileğiyle, milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.