"GELENEKLERİMİZİ YAŞATMALIYIZ"

SİYASET 08.05.2018 - 10:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1759+ kez okundu.
 

"GELENEKLERİMİZİ YAŞATMALIYIZ"

Avukat Gülşah Görür, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili aday adaylığı açıkladığı günden bu yana boş durmuyor. Görür, Uluslararası Adana 16. Yörük Şöleni’ne katılarak kıl çadırda vatandaşlarla sohbet etti, çocuk sevdi.
MHP’li Görür, seçimlere kısa bir süre kala değişik etkinliklere katılarak partisi için oy istiyor. Merkez Sarıçam ilçesindeki Yörük şölenine katılan Gülşah Görür, burada kurulan çadırları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Genç bir kadın adayı karşılarında gören şenliğe katılan kadınlar, Avukat Görür’ü çadırlarına davet etti, sıkma yedirip ayran içirdi. “ATALARIMIZIN EMANETİNİ YAŞATMALIYIZ” Çadırda kendisine ikram edilen çayları içerek kadınlarla sohbet eden Avukat Görür, binlerce yıllık Türk geleneklerinin yaşatıldığı şenlikleri önemsediğini söyledi. Türk kültür, gelenek ve göreneklerinin gelecek nesillere de aktarılmasının gerektiğine dikkat çeken Görür, “Türk kültür ve gelenekleri de içinde çok güzel incelikler bulunduruyor. Atalarımızın emanetlerini yaşatmalıyız” dedi. “BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYORLAR” Partisi için yola çıktığı günden bu yana vatandaşların ilgisinden mutlu olduğunu anlatan MHP Adana milletvekili aday adayı, başarılı avukat Gülşah Görür, “Adana’yı bir uçtan diğerine geziyorum. Gördüğüm bir şey var ki, vatandaşlarımız MHP’yi seviyor. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde partimizin bu seçimlerde büyük başarı elde edeceğine inanıyorum” diye konuştu.
Avukat Gülşah Görür, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili aday adaylığı açıkladığı günden bu yana boş durmuyor. Görür, Uluslararası Adana 16. Yörük Şöleni’ne katılarak kıl çadırda vatandaşlarla sohbet etti, çocuk sevdi.

MHP’li Görür, seçimlere kısa bir süre kala değişik etkinliklere katılarak partisi için oy istiyor. Merkez Sarıçam ilçesindeki Yörük şölenine katılan Gülşah Görür, burada kurulan çadırları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Genç bir kadın adayı karşılarında gören şenliğe katılan kadınlar, Avukat Görür’ü çadırlarına davet etti, sıkma yedirip ayran içirdi.

“ATALARIMIZIN EMANETİNİ YAŞATMALIYIZ”

Çadırda kendisine ikram edilen çayları içerek kadınlarla sohbet eden Avukat Görür, binlerce yıllık Türk geleneklerinin yaşatıldığı şenlikleri önemsediğini söyledi. Türk kültür, gelenek ve göreneklerinin gelecek nesillere de aktarılmasının gerektiğine dikkat çeken Görür, “Türk kültür ve gelenekleri de içinde çok güzel incelikler bulunduruyor. Atalarımızın emanetlerini yaşatmalıyız” dedi.

“BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYORLAR”

Partisi için yola çıktığı günden bu yana vatandaşların ilgisinden mutlu olduğunu anlatan MHP Adana milletvekili aday adayı, başarılı avukat Gülşah Görür, “Adana’yı bir uçtan diğerine geziyorum. Gördüğüm bir şey var ki, vatandaşlarımız MHP’yi seviyor. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde partimizin bu seçimlerde büyük başarı elde edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.