GENÇ AÇIK YAŞ VE YILDIZLAR BİREYSEL YÜZME TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SEÇMELERİ YAPILDI

SPOR 23.07.2019 - 14:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1506+ kez okundu.
 

GENÇ AÇIK YAŞ VE YILDIZLAR BİREYSEL YÜZME TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SEÇMELERİ YAPILDI

  100. Yıl Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen ve üç gün süren müsabakalarda sporcular, serbest, sırt, kelebek, kurbağalama ve ferdi karışık dallarında birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Yarışmalara Adana, Mersin, İstanbul, Ankara, Denizli, Malatya ve Muğla illerinden 18 kulüp ve 213 sporcu katıldı. Müsabakalar sonunda sporcular 174  yarışta barajı geçmeyi başardılar. Şanlı; “Yüzmenin geleceği adına umudumuz her geçen gün daha da artıyor” Yarışların oldukça zevkli ve çekişmeli geçtiğine vurgu yapan Adana Yüzme İl Temsilcisi Sabri Şanlı, konuşmasının devamında şunları kaydetti. “Yarışlarda sporcularımızın gözlerindeki başarı ışığını gördükçe, yüzmenin geleceği adına umudumuz her geçen gün daha da artıyor. Bizler yüzme sporunu zirveye taşımanın planlarını yapıyoruz. Bu yolda camiamıza en büyük desteği veren, başta Türkiye Yüzme Federasyonumuz, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, Havuzlar amirimiz ve kıymetli personellerine yürekten teşekkür ediyorum.  Üç gün süren müsabakaların ardından 174 yarışta baraj geçilmiş olması, sporcularımızın ne kadar başarılı olduğunun kanıtıdır. İnanıyorum ki, bu sporcularımızın içinden uluslararası arenada zirveye çıkacak kardeşlerimiz olacak. Sözlerimi bitirirken bir kez daha camiamızdan deseteğini esirgemeyen İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a, Havuzlar Amirimiz Selçuk Babacan’a ve tüm çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyor, baraj geçen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.” Üç gün süren yarışları, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Lavkor, Havuzlar Amiri Selçuk Babacan ve Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, Adana İl Hakem Kurulu Asbaşkanı İbrahim Koç yakından takip ettiler.  

 

100. Yıl Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen ve üç gün süren müsabakalarda sporcular, serbest, sırt, kelebek, kurbağalama ve ferdi karışık dallarında birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

Yarışmalara Adana, Mersin, İstanbul, Ankara, Denizli, Malatya ve Muğla illerinden 18 kulüp ve 213 sporcu katıldı. Müsabakalar sonunda sporcular 174  yarışta barajı geçmeyi başardılar.

Şanlı; “Yüzmenin geleceği adına umudumuz her geçen gün daha da artıyor”

Yarışların oldukça zevkli ve çekişmeli geçtiğine vurgu yapan Adana Yüzme İl Temsilcisi Sabri Şanlı, konuşmasının devamında şunları kaydetti. “Yarışlarda sporcularımızın gözlerindeki başarı ışığını gördükçe, yüzmenin geleceği adına umudumuz her geçen gün daha da artıyor. Bizler yüzme sporunu zirveye taşımanın planlarını yapıyoruz. Bu yolda camiamıza en büyük desteği veren, başta Türkiye Yüzme Federasyonumuz, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, Havuzlar amirimiz ve kıymetli personellerine yürekten teşekkür ediyorum.  Üç gün süren müsabakaların ardından 174 yarışta baraj geçilmiş olması, sporcularımızın ne kadar başarılı olduğunun kanıtıdır. İnanıyorum ki, bu sporcularımızın içinden uluslararası arenada zirveye çıkacak kardeşlerimiz olacak. Sözlerimi bitirirken bir kez daha camiamızdan deseteğini esirgemeyen İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a, Havuzlar Amirimiz Selçuk Babacan’a ve tüm çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyor, baraj geçen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.”

Üç gün süren yarışları, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Lavkor, Havuzlar Amiri Selçuk Babacan ve Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, Adana İl Hakem Kurulu Asbaşkanı İbrahim Koç yakından takip ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.