Genç forvet Yeni, gelecek vaad ediyor

SPOR 17.11.2018 - 15:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2401+ kez okundu.
 

Genç forvet Yeni, gelecek vaad ediyor

    Adana Süper Amatör Lig takımlarından Pozantı Gençlikspor’daforvet olarak sahaya çıkan 17 yaşındaki Can Yeni, güçlü fiziği ve futbola olan yatkınlığı ile teknik heyetin gözdesi oldu. Lise son sınıf öğrenci,i 1.80 cm boyunda, 73 kilo ağırlığıyla daha şimdiden aranan forvetler arasında gösterilen Yeni,  alt yapıda oynarken, mücadeleci karakteriyle de Teknik Direktör Fehim Köroğlu’nun dikkatini çekerek A takıma alınmış.  Hızı ile de dikkat çeken Yeni, iyi top kontrolü yapabilme yeteneğine de sahip. İsabetli şutlar da atabilen Yeni, aynı zamanda pozisyon üreterek takım arkadaşlarının da gol bölgelerinde etkili olmasını sağlamasıyla da öne çıkıyor. FUTBOL ONUN İÇİN HER ŞEY Yeni’nin özelliklerini saymakla bitiremeyen Pozantı Gençlikspor Teknik Direktörü Fehim Köroğlu, “Golcü özelliği var. Ayrıca futbol onun için her şeydir. Sempatik ve güler yüzlü kişiliği ile takım arkadaşları tarafından sevilen biri. İlk lisanslı kulübü Pozantı Gençlikspor’dur. Gelecek vaad eden oyuncuların başında gelmektedir. Müsabakalarda; süre aldığı her maçta kendini kanıtlamış ve takdir toplamıştır”  diyerek genç oyuncuya sahip çıktı. Pozantı İrfan Türkan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitimine devam eden Yeni, aynı zamanda okulun da futbol takımının en etkili oyuncularından biri olmuş. Yeni, oynadığı alt yapı müsabakalarında da takımının en golcü oyuncusu olarak öne çıkan isim olmuş.

 

 

Adana Süper Amatör Lig takımlarından Pozantı Gençlikspor’daforvet olarak sahaya çıkan 17 yaşındaki Can Yeni, güçlü fiziği ve futbola olan yatkınlığı ile teknik heyetin gözdesi oldu.

Lise son sınıf öğrenci,i 1.80 cm boyunda, 73 kilo ağırlığıyla daha şimdiden aranan forvetler arasında gösterilen Yeni,  alt yapıda oynarken, mücadeleci karakteriyle de Teknik Direktör Fehim Köroğlu’nun dikkatini çekerek A takıma alınmış.  Hızı ile de dikkat çeken Yeni, iyi top kontrolü yapabilme yeteneğine de sahip. İsabetli şutlar da atabilen Yeni, aynı zamanda pozisyon üreterek takım arkadaşlarının da gol bölgelerinde etkili olmasını sağlamasıyla da öne çıkıyor.

FUTBOL ONUN İÇİN HER ŞEY

Yeni’nin özelliklerini saymakla bitiremeyen Pozantı Gençlikspor Teknik Direktörü Fehim Köroğlu, “Golcü özelliği var. Ayrıca futbol onun için her şeydir. Sempatik ve güler yüzlü kişiliği ile takım arkadaşları tarafından sevilen biri. İlk lisanslı kulübü Pozantı Gençlikspor’dur. Gelecek vaad eden oyuncuların başında gelmektedir. Müsabakalarda; süre aldığı her maçta kendini kanıtlamış ve takdir toplamıştır”  diyerek genç oyuncuya sahip çıktı.

Pozantı İrfan Türkan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitimine devam eden Yeni, aynı zamanda okulun da futbol takımının en etkili oyuncularından biri olmuş. Yeni, oynadığı alt yapı müsabakalarında da takımının en golcü oyuncusu olarak öne çıkan isim olmuş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.