Genç MÜSİAD Adana’da Yeni Dönem

EKONOMİ 07.12.2017 - 14:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2027+ kez okundu.
 

Genç MÜSİAD Adana’da Yeni Dönem

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin genç yapılanması ‘Genç MÜSİAD’ Adana’nın 2017-2018 döneminde görev alacak yeni yönetimi belirlendi.   Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin Türkiye genelinde yapılandığı Genç MÜSİAD oluşumunda Adana’nın yeni yönetimi belirlendi. Gençlerin iş dünyasına hazırlanması çerçevesinde; eğitimden ağ oluşturmaya, tecrübe paylaşımından  işbirliğine birçok alanda görev yapan Genç MÜSİAD’ın Adana yönetiminde Av. M. Veysel Gök (Başkan), Ercüment Özkan (Başkan Vekili), Rıdvan Aslan (Başkan Yardımcısı), Alaaddin Oral (Başkan Yardımcısı) ve yönetim kurulu üyeleri olarakta  Mustafa Ağıt, Serdar Mercankaya, Mahmut Bağlam, Barış Azger, Celal Şengül, Emrah Dinç, Fatih Şendur, Yunus Emre Yeşilmeşe, Hacı Ali Hıradağı, Cemil Taşkınırmak, Kaan Oğulbalı, Hatip Hatipoğlu ve Ömer Siverekli görev aldı.   Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından bir konuşma yapan Başkan Av. M. Veysel Gök, “Geleceğin teminatı olan gençler  bugünün de ortaklarıdır diyerek çıktığımız yolda, devraldığımız bayrağı bir yıldır taşımaya devam ediyoruz. Hakkın rızasını kazanacak, halkın faydasına olacak işler icra etmeye gayret ediyoruz. Hiç bir makam ve mevkinin kalıcı olmadığı gibi mevcut görevlerimiz de emanettir. Geçen yıl bizimle olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, bu yıl yeni arkadaşlara da hayırlı olsun temennilerinde bulunuyorum” dedi.   Başkan Gök, yeni dönemde yaşadıkları şehrin sosyo-ekonomik gelişimine katkı koyacak etkinliklere devam edeceklerini belirterek, “Genel Merkezimiz ve Adana Şube yönetimimizle birlikte üzerimize düşenin fazlasını yapmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin genç yapılanması ‘Genç MÜSİAD’ Adana’nın 2017-2018 döneminde görev alacak yeni yönetimi belirlendi.

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin Türkiye genelinde yapılandığı Genç MÜSİAD oluşumunda Adana’nın yeni yönetimi belirlendi. Gençlerin iş dünyasına hazırlanması çerçevesinde; eğitimden ağ oluşturmaya, tecrübe paylaşımından  işbirliğine birçok alanda görev yapan Genç MÜSİAD’ın Adana yönetiminde Av. M. Veysel Gök (Başkan), Ercüment Özkan (Başkan Vekili), Rıdvan Aslan (Başkan Yardımcısı), Alaaddin Oral (Başkan Yardımcısı) ve yönetim kurulu üyeleri olarakta  Mustafa Ağıt, Serdar Mercankaya, Mahmut Bağlam, Barış Azger, Celal Şengül, Emrah Dinç, Fatih Şendur, Yunus Emre Yeşilmeşe, Hacı Ali Hıradağı, Cemil Taşkınırmak, Kaan Oğulbalı, Hatip Hatipoğlu ve Ömer Siverekli görev aldı.

 

Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından bir konuşma yapan Başkan Av. M. Veysel Gök, “Geleceğin teminatı olan gençler  bugünün de ortaklarıdır diyerek çıktığımız yolda, devraldığımız bayrağı bir yıldır taşımaya devam ediyoruz. Hakkın rızasını kazanacak, halkın faydasına olacak işler icra etmeye gayret ediyoruz. Hiç bir makam ve mevkinin kalıcı olmadığı gibi mevcut görevlerimiz de emanettir. Geçen yıl bizimle olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, bu yıl yeni arkadaşlara da hayırlı olsun temennilerinde bulunuyorum” dedi.

 

Başkan Gök, yeni dönemde yaşadıkları şehrin sosyo-ekonomik gelişimine katkı koyacak etkinliklere devam edeceklerini belirterek, “Genel Merkezimiz ve Adana Şube yönetimimizle birlikte üzerimize düşenin fazlasını yapmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.