GENÇ MÜSİAD ADANA GENEL KURULU YAPILDI

GÜNDEM 02.08.2019 - 15:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2077+ kez okundu.
 

GENÇ MÜSİAD ADANA GENEL KURULU YAPILDI

  Geleceğin işadamlarını ve MÜSİAD’a üye yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmak amacıyla MÜSİAD Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, 2002 yılında GENÇ MÜSİAD kuruldu. Genç MÜSİAD Adana’nın 13. Genel kurul yapıldı ve genel kurul sonunda Emrah Dinç başkanlık görevini önceki dönem başkanı Veysel Gök’ten devraldı.   Park Zirve’de gerçekleştirilen 13’üncü Genç MÜSİAD Adana Genel Kurulu’nda MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, yönetim kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal ve çok sayıda genç MÜSİAD’lı katıldı.   TÜRKİYE’NİN SİZE İHTİYACI VAR Genel Kurulun açılışında konuşan MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, ekonomisi 10 büyük ülke arasına girme hedefi bulunan Türkiye’nin maneviyatı sağlam yenilikçi girişimcilere ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Genç MÜSİAD bu gençlerin kendini geliştirebileceği en güzel platformlardan biri. Burada görev alan, hizmet veren herkes sadece kendi ya da şirketi için değil Türkiye için hayırlı bir vazife yapıyor. Bugüne kadar hizmet veren ekibe teşekkür ediyor, bayrağı teslim alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.   GENÇLEŞMEYEN KURUM GERİLER Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal da hangi kurum olursa olsun gençleşmeyen yapının durağanlaşacağını, dolayısıyla gerileme yaşanacağını belirterek Genç MÜSİAD’ın önemine dikkat çekti. Akbal, “Henüz 30’lu yaşların başında bir avuç genç insanın ‘Besmelesi’ ile bu noktalara ulaştık. Ulusala yayıldık, uluslararası arenaya çıktık. Hamdolsun bugün ülkenin en yaygın ve etkin İş adamları organizasyonu çatısının gençlik yapısıyız. İllerdeki yapılanmamızı çok önemsiyoruz. Adana şubemiz kurulduğundan beri etkinliğini sürdürüyor. Bugüne kadar görev alan arkadaşlarımıza hizmetleri için teşekkür ediyor yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.   YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ Görevi devreden Av. Veysel Gök ve Genç MÜSİAD Adana başkanlığına seçilen Emrah Dinç’in konuşmalarının ardından geçmiş dönem yönetimde görev alanlara anı plaketi verildi. Genç MÜSİAD Adana Genel Kurulu’nun ardından yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Emrah Dinç (Dinç Reklam), Ahmet Kaan Kara (Ako Kablo), Fatih Şendur (Şendur Gıda), Cemil Taşkınırmak (İmza Giyim), Barış Azger (Hevin Mobilya) Ömer Siverekli (Sivteks Tekstil), Yunus Emre Yeşilmeşe (Yeşilmeşe Tarım ürünleri), Doğan Şendur (Peysa Gıda), İzzettin Fidan (Fidan Tesbihçilik), Ali Baltu (Baltular Grup) İbrahim Enes Ayhan (Prime Optik Saat), Murat Can Bükülmez (Betsa Otomasyon), Ahmet Tozkoparan (Tozkoparan Elektrik Elektronik).

 

Geleceğin işadamlarını ve MÜSİAD’a üye yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmak amacıyla MÜSİAD Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, 2002 yılında GENÇ MÜSİAD kuruldu. Genç MÜSİAD Adana’nın 13. Genel kurul yapıldı ve genel kurul sonunda Emrah Dinç başkanlık görevini önceki dönem başkanı Veysel Gök’ten devraldı.

 

Park Zirve’de gerçekleştirilen 13’üncü Genç MÜSİAD Adana Genel Kurulu’nda MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, yönetim kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal ve çok sayıda genç MÜSİAD’lı katıldı.

 

TÜRKİYE’NİN SİZE İHTİYACI VAR

Genel Kurulun açılışında konuşan MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, ekonomisi 10 büyük ülke arasına girme hedefi bulunan Türkiye’nin maneviyatı sağlam yenilikçi girişimcilere ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Genç MÜSİAD bu gençlerin kendini geliştirebileceği en güzel platformlardan biri. Burada görev alan, hizmet veren herkes sadece kendi ya da şirketi için değil Türkiye için hayırlı bir vazife yapıyor. Bugüne kadar hizmet veren ekibe teşekkür ediyor, bayrağı teslim alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

 

GENÇLEŞMEYEN KURUM GERİLER

Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal da hangi kurum olursa olsun gençleşmeyen yapının durağanlaşacağını, dolayısıyla gerileme yaşanacağını belirterek Genç MÜSİAD’ın önemine dikkat çekti. Akbal, “Henüz 30’lu yaşların başında bir avuç genç insanın ‘Besmelesi’ ile bu noktalara ulaştık. Ulusala yayıldık, uluslararası arenaya çıktık. Hamdolsun bugün ülkenin en yaygın ve etkin İş adamları organizasyonu çatısının gençlik yapısıyız. İllerdeki yapılanmamızı çok önemsiyoruz. Adana şubemiz kurulduğundan beri etkinliğini sürdürüyor. Bugüne kadar görev alan arkadaşlarımıza hizmetleri için teşekkür ediyor yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Görevi devreden Av. Veysel Gök ve Genç MÜSİAD Adana başkanlığına seçilen Emrah Dinç’in konuşmalarının ardından geçmiş dönem yönetimde görev alanlara anı plaketi verildi. Genç MÜSİAD Adana Genel Kurulu’nun ardından yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Emrah Dinç (Dinç Reklam), Ahmet Kaan Kara (Ako Kablo), Fatih Şendur (Şendur Gıda), Cemil Taşkınırmak (İmza Giyim), Barış Azger (Hevin Mobilya) Ömer Siverekli (Sivteks Tekstil), Yunus Emre Yeşilmeşe (Yeşilmeşe Tarım ürünleri), Doğan Şendur (Peysa Gıda), İzzettin Fidan (Fidan Tesbihçilik), Ali Baltu (Baltular Grup) İbrahim Enes Ayhan (Prime Optik Saat), Murat Can Bükülmez (Betsa Otomasyon), Ahmet Tozkoparan (Tozkoparan Elektrik Elektronik).

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.