Genç Şimşek kararlı

SPOR 11.06.2017 - 14:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1187+ kez okundu.
 

Genç Şimşek kararlı

  Adana Demirspor U13 Genç Takımı, Türkiye Şampiyonası için gittiği Aksaray ‘da adına yakışır neticeler almak için mücadele verecek. Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları için Adana Demirspor U13 takımı Aksaray’a gitti. Konya Atikerspor ve Tarsus İdmanyurdu ile mücadele edecek U13 Genç Takımı’nda hedef, iyi neticeler alarak Adana’ya dönmek. İstanbul, Edirne, Bursa, Düzce, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, İzmir, Denizli, Burdur, Aksaray, Gaziantep, Ankara, Kahramanmaraş, Batman, Zonguldak, Çorum, Çankırı, Giresun ve Bayburt grup merkezlerinde oynanacak 1.kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 20 takımın katılımıyla 2. kademe müsabakaları 4 merkezde oynanacak. 2.kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

 

Adana Demirspor U13 Genç Takımı, Türkiye Şampiyonası için gittiği Aksaray ‘da adına yakışır neticeler almak için mücadele verecek.

Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları için Adana Demirspor U13 takımı Aksaray’a gitti. Konya Atikerspor ve Tarsus İdmanyurdu ile mücadele edecek U13 Genç Takımı’nda hedef, iyi neticeler alarak Adana’ya dönmek.

İstanbul, Edirne, Bursa, Düzce, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, İzmir, Denizli, Burdur, Aksaray, Gaziantep, Ankara, Kahramanmaraş, Batman, Zonguldak, Çorum, Çankırı, Giresun ve Bayburt grup merkezlerinde oynanacak 1.kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 20 takımın katılımıyla 2. kademe müsabakaları 4 merkezde oynanacak. 2.kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.